webstock 2017

Se suna ADUNAREA DE TOAMNA!

Sal’tare. Oamenii care activeaza in ONLINE (bloggeri, vloggeri, agentii, etc) de prin anul 2008, la final de Septembrie s-au obisnuit sa incheie un fel de „an de activitate” si sa inceapa un altul. Si momentul acesta de trecere il reprezinta Webstock. Cu socializarea de rigoare, cu schimbul lui superb de idei, cu intelegerea anumitor trenduri, cu dezbateri aprinse in legatura cu ce este sau ce ar putea fi online-ul mioritic.

ONLINE ul romanesc la ceasul de Toamna

Si atmosfera de acolo este de multe ori benefica pornirii anumitor proiecte. In anii trecuti de multe ori i-am auzit pe unii dintre participanti spunand:

BA ANU TRECUT TOT LA WEBSTOCK MI-A VENIT IDEEA. SI UITE ACUM, LA UN AN DISTANTA, CHIAR IMI PLACE CUM A CRESCUT PROIECTUL SI IMI PLACE SI FEED-BACK-UL PRIMIT

Asa ca daca aveti un proiect frumos sau aveti un prieten care se ocupa de unul care va place il puteti inscrie aici – Propuneri la Webstock Awards. Ele pot fi facute in perioada 3 iulie si 8 septembrie 2017.

Si credeti-ma ca energia cu care te incarci tu ca „parinte” al acelui proiect sau tu ca sustinator al acestui proiect este SPECIALA. Si nu doar ca prinzi aripi pentru perioada urmatoare, dar au fost cazuri in care unele proiecte au avut parte de colaborari care le-au dus la „nivelul urmator”. Ca sa folosim exprimarea de tip nou, putem spune ca acele proiecte online si-au gasit INGERII.

Si in afara de cele spuse mai sus va indemn cu mare drag sa cititi articole vechi despre Webstock si sa vedeti cum a crescut „nebunia asta faina”. Si dupa toate cele ce v-am spus sunt ferm convins ca pe 29 Septembrie ne vom vedea la Marriot.

P.S. Si daca sa zicem ca poate la conferinta propriu zisa nu puteti ajunge, la decernarea premiilor Webstock Awards ar fi bine sa veniti. Pentru ca acolo sus pe scena cu premiile in mana unii dintre castigatori au niste povesti hiper-motivationale. E ceva!

Andrei
KIP IN TACI

online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*