BANCURI COMUNISTE - Umor nostalgic Tunsoare Tampitita altex zambiti
BANCURI COMUNISTE ce aduceau speranta in acse. Umor nostalgic

Mentalitate de CLOWN

Sal’tare
Da uite zilele astea mi-am adus aminte de aceasta mentalitate, ce-mi e caracteristica. Se prea poate ca ea sa fi fost mostenita. Nu pot spune ca imi ofera satisfactii atunci cand trag linie si adun, insa asa zambete cum poti culege din sufletele celor carora le oferi un zambet din sufletul tau, rar gasesti. Si de multe ori intalnesc si oameni care nu inteleg acest fel de demers, acest fel de a oferi sau acest fel de a fi altruist. Drept pentru care acestor oameni nu am ce le face decat sa le dau cu IGNORE. Acestor oameni nu le pot oferi decat nepasarea mea, pentru ca si CLOWN-ii pot fi rai. Si credeti-ma ca si CLOWN-ii au nevoie de o vorba buna si ei sunt tristi. Si daca atunci cand se intalneste cu tine si iti scoate o floare facuta din hartie de la rever, in fata careia te bucuri ca un copil si ei sunt tristi, pentru ca tu nu stii sa vezi dincolo de fard. Pentru ca ti-au dat de atatea ori sufletul lor pe tava si tu habar nu ai avut sa te uiti la el. Ai spus mereu ca in melodia aia veche a lu’ SEICARU (un pic adaptata): LASATI-L DRACU, ESTE DOAR UN CLOWN!
Si pentru ca nu imi place sa scriu despre un subiect, inainte sa il „barfesc” la o bere cu cineva, aseara un nenea jmecher mi-a spus (apropo de clown-i) asa:
„IO CRED CA EI DE FAPT DIN TRISTETE ISI TRAG SEVA PENTRU ZAMBETELE PE CARE NI LE OFERA!”
Cum asa?
„PAI ATUNCI CAND ESTI TRIST SUFLETUL TI-E PLIN DE TRISTETE! EI BINE ‘TRISTETEA’ EI O IAU CA PE O GRAMADA DE LUT FARA NICI O FRUMUSETE, O FRAMANTA BINE SI FAC CA SI OLARII OALELE… ZAMBETE din TRISTETE! LE ARD IN CUPTOR BINE SI LE COLOREAZA CU PENSULA IN CULORI VII!”
Frumos spus! Pacat insa ca doar unii oamenii stiu sa se uite in sufletele unor clown-i. Pacat ca nu toata lumea intelege ca nu esti un om retardat care nu si-a trait copilaria si pacat ca nu toti vad ca si a avea mentalitate de CLOWN e o arta si un blestem, nu o BOALA.
P.S. Si uite ca azi am chef, din intunericul cabinei mele de la circ sa va ofer o bijuterie muzicala – The Doors – Break On Through

Andrei… 🙁
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

  1. intr-adevar, putini pot vedea dincolo de fard! dar cei care au reusit au descoperit lucruri la care nici nu s-ar fi gandit vreodata,nu?

  2. pupici pentru melodie…da, iar cei care nu pot intelege ce se ascunde in spatele fardului si mai ales de ce este nevoie de acel fard nu merita interes..;)
    un hug mare pentru artistul preferat

  3. Stii cat de mult imi place? 🙂 parca l-ai scris pt mn. Tovarase… si eu sant un astfel de clown. Problema e ca ei se uita la primul strat. de asta E doar un clown. Partea proasta e si alta. Le dai floarea, o primesc, rad, se bucura. Vrei sa le dai mai mult… nu primesc. pentru ei (ele in speta) esti doar un clown. Cel putin la mine asa e. Si acuma nu imi fac reclama da daca vrei sa vezi cum e spusa la mine in film povestea cu actoru a lui seicaru uita-te la macho kebab. e pe blog. bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*