Jurnal de „casnic” ziua 4 – Incep sa ma invat!

ne-am ocupat de „electrice” prin casa si ii raspundeam Georgiei, care a comentat acolo, ca a avut grija ELECTRICA de noi sa nu ne curentam. Cum? Pai ne-a taiat curentul. Si am putut lucra linistiti la fire. Problema mai grava a fost insa faptul ca fara curent nici centrala nu mergea. Asa ca am facut vreo 2 ore juma frigul. Insa intre timp deja ne pregatiseram sa montam o sobitza pe lemne in living, ca deja il imbracasem cu 2 randuri de hainutze pe Matei. In rest aseara nimic special. Azi insa ma duc sa umplu sacul lui Mos Craciun cu cadouri, ca s-a terminat si curatenia si zapada de dat prin curte si reparatiile. Acu ca a dat caldura, nici cu centrala nu mai avem probleme, asa ca asteptam cu drag Craciunul. Aaa si deseara cred ca ne bagam sa vedem si noi un film siropos de Craciun, ca se simte nevoia! In rest va las iar cateva texte de citi si care mi-au placut si mie: Poveste cu morala – si care cred ca se potriveste perfect cu perioada sarbatorilor! Trecutul meu politic – Copchilaria si Manager de Romania Andrei KIP IN TACI]]>

2 comentarii publicate

  1. Ma bucur ca articolul meu ti-a placut; iar daca e vreunul care nu-ti place, te rog nu ezita sa mi-o spui intr-un comentariu.
    Sarbatori Fericite!
    .-= zamolxis´s last blog ..BlogIdol, Guest Posts si-acest blog in noul an.. =-.

  2. Sarbatori fericite si sper sa ajung sa nu imi placa vreunul, insa de cand am inceput sa te citesc si pana acum nu s-a prea intamplat!
    P.S. Stiu ca ce e scris mai sus suna ca aia cu „SEFU ERA SA AVETI O SCAMA”, insa asta e adevarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*