[P] HP si WINDOWS 7: O pereche potrivita

Sal’tare. Daca ma intrebai acum ceva timp „Ce stiu si ce parere am despre HP?„, ti-as fi spus raspicat ca:

HP face bine imprimante si copiatoare si ca ar trebui sa ramana asa!

Insa tot auzindu-i pe colegii de la Oktal vorbind de promotia „laptop-uri HP cu Windows 7 preinstalat”, am inceput sa analizez si eu produsul. Am forjat vreo cateva zile un laptop HP si sincer sa fiu mi-a placut cum s-a comportat. Dupa care am luat pixul si am trecut la calculat. Si am calculaaat si am analizaaat si am pus in balanta toate avantajele si dezavantajele si mi-a dat cu PLUS. Cum asa?

Pai cel mai ieftin este HP ProBook 4520s. Si nu sta deloc rau la configuratie. Plus ca la banii astia are si Windows-ul 7 HOME EDITION preinstalat. Deci in conditiile astea putem vorbi si de o achizitie a mai multor laptopuri, pentru toata familia.

Sa va mai sun ca toate laptopurile au valabila si promotia cu un mouse wireless? Cred ca va convinsesem deja de la WINDOWS-ul. Insa e bun si foarte practic. Folosesc unul de un an si nu as mai reveni la cel cu fir.

Tot in cadrul promotiei HOME EDITION, cei de la Oktal s-au gandit si pentru un produs mai scump. Si au ales pentru dumneavoastra HP ProBook 4530s. Diferenta de pret fata de 4520 este sensibil mai mare, dar si „adaosurile tehnice” sunt SENSIBILE – ecran „LED-backlit HD anti-glare”, fata de „HD antireflexie iluminat din fundal cu LED-uri”.

La capitolul audio vorbim de un „SRS Premium Sound” in loc de „high definition audio”; si nu in ultimul rand vorbim de 4 intrari de USB si 6 ore de autonomie, fata de 3 ale lui 4520.Asta daca vorbim doar de oferta pentru „home edition”.

Daca ne uitam si la oferta „OFFICE” din cadrul promotiei HP, gasim un 4530s si un 4330s care abunda in echipari. Ambele „LED-backlit HD anti-glare” si „SRS Premium Sound”; Windows 7 Professional pe ele; si la 4530 mai are si securitate cu „Fingerprint Sensor„. Iar preturile de 2649 Ron si 2949 Ron pentru minunilea astea sunt chiar BUUUNE!

Nu va ascund faptul, ca preturi apropiate de noi la OKTAL, mai sunt pe piata. Insa FARA WINDOWS si FARA MOUSE OPTIC. Asa ca dragilor, nu va sfiiti. Gustati din plin promotia HP de la Oktal.Ro.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*