romania asociatia
romania asociatia

Oare sunt si eu un pic norvegian? Sau doar milog?

Sal’tare
N.B. Nu nu va speriati, nu am inceput sa am un pic din Anders Breivik si din ura lui pentru islamisti. Eu sunt suparat in continuare pe tiganii nostri si pe lenea lor de a munci si de a se educa!
Dar sa nu bat campii si sa trec la subiect. Citeam ieri de la pretenu’ Mirel de pe „perete” un articol despre – Criza în ţările nordice. Si „m-a lovit ideea”, mai ceva ca pe Edison cand a strigat EVRIKA, la inventarea becului. Ce idee?

Pai eu cred ca sunt un pic de norvegian!

Cum asa? Pai sa le luam in ordine:

  • Credit mare pana acum n-am facut, ca’s milog si prefer sa ma chinui, decat sa dau bani la banci!
  • Masina mi-am luat Logan, ca e mai ieftina si cu bonuri de rabla si fara aer conditionat si servo. (Eee sigur, ca sa par jmecher, le-am zis tuturor ca nu mi-am luat servo, ca sa mai fac si eu muschi, tragand de volan!
  • De baut nu beau decat Timisoreana la 2 litri, ca asa m-au invatat golanii mei din Giulesti, cu care stau si sparg seminte in cur pe bordura
  • La haine, am noroc cu o vecina care lucreaza la un hipermarket d’asta mare si ma anunta cand sunt promotii
  • Iar de bagat benzina nu bag decat in week-end, ca sunt reduceri la unele benzinarii

Deci beeei astia de la Ambasada Norvegiei, ia trimiteti-mi acasa si o cetatenie norvegiana, ca uite ce baiat cuminte, cumpatat si econom sunt. Iar voi bai astia de la guvernul Romanicai, ia sa imi dati o Steaua Romaniei in grad de cavaler. Sau voi sunteti suparati ca nu consum, ca sa se faca mai multe locuri de munca, asa cum zicea nea Boc acum cateva luni?
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*