Zuzu e acum baiat mare!

Sal’tare. Surprizaaa. Azi la revenirea pe taramuri bucurestene am avut surpriza sa dau peste un comment la postul „despre joburi” un comment al lui Zuzu.

Nu atat comment-ul m-a mirat, cat noul link al blogului sau (http://www.zuzu-concept.com/), care are acum „.com” la sfarsit. E un pas inainte si al sau ca si la mine. Si recunosc ca nu e rau deloc! La fel de acid pe alocuri si la fel de atent la detalii.

Cred ca si experienta „cu teatru” i-a lasat ceva urme si poate ceva noi inspiratii. De ce zic asta? Pentru ca pare mult mai relaxat si parca si „scriitura” e mai elaborata. Insa nu chinuita! Pare elaborata doar ca o reactie la experienta acumulata pana acum! Si dau nota 10 pentru postul cu Gara de Nord.

Aaa, era sa uit! Din cauza ca imi place in continuare, isi gaseste un locsor cald in blog-roll. KEEP BLOGGING ZUZU-le!

P.S. Si uite ca am si o melodie care cred ca ii va placea ca fond muzical pentru acesta prezentare

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Mersi mult de apreciere, de melodie si de locul in blogroll. Ai si tu la mine un loc (nu stiu cat de cald e) in blogroll pentru ca noi ne cunoastem cam de cand am inceput eu cu blogging-ul.

  2. @zzulache – mersi fain. Si las’ ca stiu io ca e cald locul, ca asa va e si sufletul vostru al ardelenilor!
    @Bagatare – bag sama ca tu esti un fel de spammer. Pe bune, imi dresc sa nu te mai vad pe aici! Sau macxar daca vii da si tu niste pareri pertinente, nu balarii de 2 lei juma’! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*