Orgasme, becuri sparte si o farsa!

Sal’tare (Sursa imaginii Miriste’s Blog) Iata-ma’s revenit de pe meleaguri oltenesti si dintr-o vacanta cu iz de zaibar si de praz si (nu o sa va vina sa credeti) cu chef de munca si de za,bit. Si uite ca pe amandoua, pana acum la ora 10, luni dimineata, le-am impacat. Deja o parte din treaba la job e terminata, iar de zambete s-au ocupat un coleg si o colega veniti cu chef cu 2 faze… pe care nu ma pot abtine sa nu vi le ofer si voua aici

  • Colega – Am visat azi noapte ca faceam dragoste nebuna cu prietenul meu si la momentul culminant al orgasmului nostru la blocul de vis-a-vis s-au aprins toate becurile la intensitate maxima, au ramasa asa 5 secunde si dupa aia s-au spart toate. La care unul din colegii de la distributie mai ardelean asa si care sta chiar in blocul vis-a-vis de ea (a zis incet, doar cat sa auzim noi baietii stansi la cafea)
    Ba pe al meu nu l-ai spart, ca am UPS pe toata instalatia electrica… asa ca pune „masculu” sa mai incerce odata! :))
  • Colegul – Hai sa va povestesc ce am facut vineri! La plecare de la servici trec pe langa liceul Neculce si dupa liceu vad un VW Break dosit pe o straduta, caruia i se misca fundul. Mi-am imaginat ca erau doi care si-o trageau si mi-a incoltit in gand sa le fac o surpriza cu PENIS CAPTIVUS. Asa ca am luat rapid una din petardele pe care le am pregatite de la revelion pentru tot anul, pentru astfel de nazbatii si le-am bagat-o sub masina. Nu vreti sa stiti ce agitatie a fost dupa explozia micii petarde. Cred ca le-a pierit cheful de sex pe strada micutilor! Pacat ca nu mi-a dat prin cap sa ii si filmez, faceam vizualizaru gramada pe YouTube!
Andrei KIP IN TACI]]>

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*