Zambete de vineri zambetele de vineri
Postari glumete postate vinerea zambetele de vineri

Zambetele de vineri… 28.09.2007 !

Sal’tare
Uite ca azi avem „di tati”…
– doua bancuri… si o melodie de mare angajament „muncitoresc” – MAMBO SIRIA – SUNT UN SIMPLU VAGABOND. Fimuletzul e LATER EDIT 1 – Doua bancuri misto…
***
La circ, anunt ca se angajeaza dresor de lei. Se prezinta un tip si o tipa (foarte bine).
Directorul:
-s-o lasam pe domnisoara intii… Si, catre ingrijitor:
-Baga ma leul ala abia primit din Bengal.
Tinara se duce in arena, leul intra si el, ea nu-l slabeste o clipa din ochi si incepe sa se dezbrace. Goala pusca se aseaza in fund, desface picioarele, si, cu degetul aratator cheama leul catre ea. Acesta se apropie si incepe sa-i linga talpile. Tinara adreseaza leului citeva sunete necunoscute. Acesta incepe sa o linga pe picioare, din ce in ce mai sus, pina ce ajunge „acolo”, unde se pune pe lins serios. In extaz, directorul circului il intreaba pe celalalt candidat:
– Ia zi, tu poti sa faci asa ceva?
– Sigur ca da, numai scoateti leul din arena!
***
Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine ? – Mai barbate ! Mancare buna ai ? – Am ! – Haine curate ai ? – Am ! – Aseara ti-a placut ? – Mi-a placut ! – Da’ alalta-seara ti-a placut ? – Si inca! cum !… – Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa ?!
***
Mambo Siria – Sunt un simplu vagabondAndrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Sa mai adaug si eu unul care mi-a placut azi:
    Badea Gheorghe statea si fuma o tigara si isi facea laba lui saptamanala! Termina tigara si vine o musca care se aseaza pe fata. El “pac” arde o palma si omoara musca! Apoi cugeta: “Baa, ce viata dura am: Droguri, Sex, Violenta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*