Zambete de vineri
Postari glumete postate vinerea

ZAMBETELE DE VINEEERI… au revenit!

Sal’tare
Uite ca neste cunoscuti si vechi cititori ai acestui colt de lume mi-au batut obrazul ca sunt bulangiu si ca nu mai am zambete de vineri. Asa ca azi reiau acest obicei frumos, ca n-am chef sa ma trezesc cu mititeii astia ca imi dezumfla rotile la masina sau ca imi la mesaje scurte pe portiera scrijelite cu cheia… ca ar fi in stare! 😀

  • Primul zambet vine de la Oana Despa. Cica a gasit ea niste tarani adorabili, cand a fost la un film. Mai ca ii venea sa ii ia acasa si sa ii agate in cui pe post de tablouri – CU TARANII LA UN FILM DE IEPOCA.
  • Al doilea e Paulica (zis si Dimulescu) care ne zice el despre politica, asa cum stie mai bine. Sigur ca la inceput zambesti, da’ pan’ la sfarsit iti cam trece zambetu’, ca descoperi realitatea cruda in vorbele lui… Despre politică în general şi alte panseuri
  • Si al treilea zambet e format din doua mai mici si vine de la un bloggerel mai vechi si care nu si-a pierdut din farmec. Mereu placut la cititura, mereu bun dimineata la o cafea, pe post de „zahariseala” – Aventuri in Jermanica cu mamasha Groparoaia si Trei gafe cu Utu!
 • Andrei… 😉
  KIP IN TACI

  2 comentarii publicate

  1. comentarii acum
   – Cu taranii la film de epoca- in primul rand protagonistii povestirii nu sunt tarani- ar trebui ca tipa ce a scris blogul sa-si ceara scuze fata de acestia, a fi taran inseamna cu totul altceva.
   – Despre politica- un post facut pentru vizite si nu scris din convingere
   – aventuri in j. si trei gafe- cel mai original de pana acum, la modul de expunere.

  2. @YO
   – la prima ai dreptate!
   – la doi – nu cred; nu e paddy genul ala!
   – e frumos, dar il prefer tor mai mult pe Dimulescu, Groparu e dupa el! 😉

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.


  *