Zambaretul si suparatul! – Jurnal de tatic. ep 63

Sal’tare
Imi pun cenusa in cap si recunosc ca nu am mai scris de mult despre baieteii nostri baietei si mamica lor cea draga, insa viata in patru acum e muuuult mai complicata si mai agitata, iar timpul pentru stat pe calculator acasa tinde incet, incet spre zero.
De unde pana unde titlul de sus? Pai ZAMBARETUL este Tibi. Asta in cazul in care nu ii este foame sau somnic. Si are copilasul asta un zambet si o gropita frumoasa in obrazul drept, de iti vine sa il mananci cu totul. Si imi place tare mult ca s-a facut un baietel rotofei si agitat. Sa il vedeti ieri ce dadea din manute si din picioare si se juca cu un balon pe care i-l legase Livia desupra landoului. Si gangurea acolo de mama focului, radea si se juca de numa’, numa’. Abia astept sa vina momentul cand va incepe sa se intoarca pe burtica si momentul cand va porni la goana prin casa „in patru labute”
Suparatul? E Matei. De fapt cred ca in titlu’ trebuia sa scriu Jmecheru’, pentru ca el de fapt si de drept este jmecher, nu suparat, insa ii place sa joace acest rol. Numa’ ce vorbeam cu mandra-mea si ii spuneam aseara ca pe Matei il vad actor pe Broadway, la ce „teatru” ne joaca noua prin casa. A nu se intelege ca la el sunt doar aceste „noutati”. A inceput sa spuna cand face treaba mare si mica. Sigur asta cand are el chef. Daca nu are chef il vezi ca se ascunde intr-un colt de camera si face in pampers, ca si pana acum. Insa pe noi ne bucura si aceasta mica victorie, pentru ca stim clar ca victoria finala nu o vom putea repurta, decat cu pasi mici si cu rabdare. In rest zice din ce in ce mai des propozitii intregi (scurte ce-i drept), insa intregi. La gradinita este „tartor” si ii aseaza pe toti drepti, ca a invatat de la mami ordinea si disciplina. In rest veti mai vedea probabil niste poze cu mandrii mei pe FACEBOOK si vom mai vorbi pe acolo pe la comentarii!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*