webstock 2017

Webstock, MOMENTUL acela minunat!

Sal’tare. Anul trecut în timp ce eram la Webstock, cineva mi-a trimis un mesaj:

DA FRATEEE, TOTUL ESTE DESPRE WEBSTOCK. NU MAI AM PE WALL NIMIC ALTCEVA!

Şi în sinea mea m-am bucurat maxim. De ce? Pentru că, în sfârşit blogosfera gasise un moment la care să fie unitară. Anul acesta nu am putut fi prezent, din multiple motive, dar nu m-am putut abţine să nu gust juma’ de ora. Asa ca de la 17 la 17.30 am respirat acel superb aer încărcat de MOTIVAŢIONAL al Webstock-ului (sau aşa cum îmi place mie să îi spun, Revelionul de Toamnă al Blogosferei). Şi recunosc cu seninătate ca domnul Alex Cotet de la Sector 7 chiar mi-a făcut minunată această jumătate de ora petrecută la panelul Storytelling. Are un lipici omul asta demn de filmele de Hollywood şi o naturaleţe cum rar gasesti.

Ce m-a făcut să ma dau peste cap precum eroii din poveşti pentru această jumătate de oră (desi nu era deloc programată in orarul de azi)?
Păi primele doua sesiuni, pe care eu le denumesc Super-Motivaţionale (an de an) şi care (cel puţin pentru mine!) şi-au atins şi în acest an obiectivul propus. Cum aşa? Am lucrat la birou cu Sesiunile in urechi (Apropo… era sa uit: MULTUMESC PRIVESC.EU ca existati!) şi simt că aş putea muta munţii din loc. Au facut cei de la Evensys si dragul de Cristi Manafu un program demn de cei 10 de Webstock.

Şi nu vă cer să mă credeţi pe cuvant. Daţi PLAY singuri primelor două sesiuni şi dacă nu am eu dreptate, vă rog respectuos să îmi spuneţi în comentarii şi promit să schimb medicamentele 😀 😛
INTRE TIMP VIDEO-UL „A SUCOMBAT”. ASA CA VA TREBUI SA MA CREDETI PE CUVANT!!!

P.S. Sper ca vorbele spuse de Cabral şi Vlad Voiculescu să aibe ECOU în online-ul românesc şi să vedem din ce în ce mai multe figuri din ONLINE in Strada.
Cam atât de la „motivaţionalul” anual numit Webstock 2018!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*