Vrei sa fii MOS CRACIUN de „primavara”?


Sal’tare

Pe Alex de la CEL MAI BUN TATA il cunosc de cand l-am ajutat si pe blog si pe Facebook sau Twitter sa promoveze strangerea de fonduri pentru Tudor, care face progrese vizibile si isi face fericiti parintii in fiecare zi cate putin.

Dar uite ca Alex vrea acum un pic mai mult, dupa „victoria” numita Tudor Buculescu. Daca a reusit el sa stranga 130.000 de euro pentru o operatie, de ce nu ar reusi sa stranga si 80,000,000 de lei pentru un spital de oncologie și hematologie pediatrică? Adică un loc unde să tratăm și să vindecăm cancerul la copii, chiar aici in Romania. Sa nu mai fie nevoie mereu de operatii in Turcia, Italia, SUA sau mai stiu eu ce alte tari straine cu spitale care pot face astfel de tratamente. Asa ca s-a pus pe treaba.

Desi nu cred ca are nevoie nimeni de motivatii, am sa le pun aici pe cele trei enumarate de Alex:

  1. Pentru că niciun copil nu ar trebui să sufere de cancer
  2. Pentru că nu există un astfel de spital în România
  3. Si pentru că e atâta nevoie de el

Spitalul va aparține unei fundații, fundație ce este în curs de înființare și care îi va avea ca membri fondatori pe cei 11 oameni care și-au asumat deja acest proiect și despre care găsiți detalii pe 1leu.org.
Fiecare dintre noi, dacă se scotocește prin geacă sau pantalon, va găsi probabil câteva monezi sau bancnote mici. Un rest rămas de la pâine sau țigări. Dacă nu știi ce să faci cu el, dă-l pentru acest spital:
– in acest cont bancar RO96 INGB 0000 9999 0484 9862 – Alexandru Zamfir
– sau in acest cont de paypal: alex@funvertising.ro
– sau păstrează-l undeva și dă-l când se strânge o sumă mai mare
Contul este pe numele lui Alex Zamfir. Este un cont nou deschis în care doar vor intra bani până când se va strânge toată suma. În fiecare zi de Luni, Alex va face public extrasul de cont pentru ca oricine să poată vedea că acolo doar intră bani si ca nu exista retrageri. (Când fundația va fi operațională Alex va transfera întreaga sumă în conturile ei si va face public si transferul)

Eu am sa fac o donatie de 10 lei cat de curand si va indemn si pe voi sa faceti la fel. Si daca Alex va reusi (ca si la campania pentru Tudor), sa plaseze in centre comerciale gen Cora / Carrefour / Kaufland cate o cutie mare de donatii, promit sa las restul de la cumparaturi in acele cutii.

P.S. Daca nu aveti posibilitatea donatiei, macar dati mai departe ideea lui Alex si poate printre prietenii vostri se vor gasi unii care sa poata ajuta.

Bafta multa lui Alex si va multumesc anticipat voua tuturor care veti face donatii sau care veti promova acest demers.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*