VREAU SA STIU TOT… despre SUBIECT!

Sal’tare
Sau daca vreti, un altfel de titlu: Informarea, un pas inainte pe calea REUSITEI!
La ce ma refer? La culegerea de informatii de orice fel! Si o sa dau cateva exemple smplisime:
* Pleci in vacanta si vrei sa stii cateva lucruri despre zona? Dai cu SEARCH frate pe net! Ti se par prea putine informatiile? Bagi un ochi si pe la librarie sau la o biblioteca. Daca e la munte, cauti telefonul SALVAMONT-ului si ii intrebi pe baietii aia si cu siguranta vei gasi un rspuns la ei, pentru casunt comunicativi si le plac oamenii care se intereseaza inainte! Sau daca pleci in strainatate, bagi repede un ochi pe forumuri si vezi cam care ar fi parerea celor care au fost pe acolo. Daca ai prioeteni care lucreaza in „bransha” intreaba-i de eventualele capcane si eventualele oportunitati.
* Vrei sa iti faci o casa si nu stii cam cat te-ar costa. Nu lua de bune solutiile la cheie oferite. Citeste mult despre „subiect” si incearca sa faci mai multe planuri: unele pe ALL inONE si altele de genul „iau materalele de acolo si mana de lucru de dincolo” sau alte diverse combinatii. De ce? Pentru ca piata noastra e una in care se construia pana la inceputul CRIZEI in diperare si constructorii buni deja erau un fel de „nestemate”. Ii gaseai greu! Problema e ca lor le-a intrat in cap ca sunt „mari valori” si nici acum nu le ies fumurile din cap. Asa ca atentie! Cautati bine si incercati si aici sa vorbiti cu oameni care au construit de curand. Daca va bagati cu capul inaite si va va fi lene sa cititi sau sa ascultati, veti plati scump! Sigur pe de o parte celor care „au cu ce” poate nu le pasa, insa astia sunt putini!!!
* Si nu in ultimul rand daca incepi ceva: blog, afacere, sau orice alt demers „productiv”, citeste despre pasii pe care tre’ sa ii faci, calculeaza macar imaginativ riscurile, fondurile, energiile pe care tre’ sa le investesti, timpul si toate celelalte!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*