Visele unui copil batran si un pic zanatic!

Sal’tare
Era un tren, din ala vechi (personal) care plecase din gara Buftea si mergea catre Chitila. Si la un moment dat acest tren intra intr-un fel de pestera imensa, ai carui pereti sunt formati din coroanele unor copaci si liane. Curiozitatea ma impinge sa ies afara si sa stau agatat pe scara trenului, pentru a vedea mai bine acest spectacol superb. Parca niste bucati din Avatar sau Stapanul Inelelor au venit intre Buftea si Chitila. Si deodata trenul incepe sa o ia in jos pe o panta abrupta ca un carusel nebun. Dupa care incetineste si se intrevede iesirea din acest Paradis. Trenul face dreapta 180 de grade inconjurand un fel de gara veche sau mai degraba un Punct Oprire, cum sunt cele pe care le intalnesti cateodata in campuri de-a lungul cailor ferate. Si iata ca trenul ajunge in Chitila. Si in Chitila trei hoteluri gen Rin, Iaki si Ramada cu cate 10-12 etaje imi incanta privirea. Parca e un mic Dubai acolo. Si sunt multe lumini si e atat de curat.
Si ceasul a sunat si m-am trezit. E acu’ spuneti-mi si mie ce sa insemne acest vis? La care baba Vanga sa ma duc sa imi descifereze toata nebunia asta?
P.S. Sau doar sa ma bucur ca inca a imaginatie atat de bogata si sa ii dedic visului meu o melodioara ca asta. Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea…

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*