Vis de onliner…

Sal’tare

La vremea când împlinisem vreo doi ani de blog şi când începusem primele colaborari de promovare cu doi clienţi importanţi în mintea mea a incolţit un vis:

Biroul meu acasa – Un desktop pe el şi un laptop pentru deplasări. Programul zilnic ar fi început cu cafeluţa, e-mail şi notificarile de pe reţelele de socializare. Apoi aş fi continuat cu un articol pe blog sau poate pe „bloguri” (că idei de alte bloguri înca am, dar nu am timp de scris). Apoi după ora 10 ar fi urmat întalniri cu clienţi, conferinţe şi tot ceea ce include „bagajul de responsabilitaţi” al unui freelancer de succes

Ce s-a întamplat cu acest vis? A rămas în cutia cu „neimplinite” pentru că am fost cam leneş şi prea puţin încăpăţânat ca să mi-l indeplinesc. Însî tu, cel care citeşti acum şi care ai visat sau care încă visezi la fel ca mine, nu renunţa la VISUL TĂU. Uite acum şansele sunt mai multe. Iar cele mia bune sunt INTERSHIP-urile. Iar multe dintre ele sunt şi plătite acum, nu exclusiv „no money”, ca pe vremuri. Iar una dintre aceste şanse este la Kooperativa 2.0. Şi dacă tragi tare, cine ştie cât de sus poţi ajunge! P.S. Pentru cei care ar putea merge la acest INTERNSHIP, dar care „stramba din nas” atunci cand aud de Kooperativa / Blogal Initiative si toate aceste lucruri faine facute Cristi „Chinezu”, va invit sa ascultati povestea unui om de succes din STATE care ne invata pe toti un singur lucru: NU RATATI SANSELE (ORICAT DE MICI AR FI) SI NU RENUNTATI!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*