rezist porcul de craciun #rezist muie psd #ciumarosie

Vineri, 22 Decembrie… momentul Cheie atunci, moment Cheie si Acum!

Cred ca v-am mai povestit ca in dimineata de 22 Decembrie in ’89 pe langa blocul in care locuiam din Militari, Lujerului am vazut trecand o gasca destul de mare de oameni cu steaguri. Era soare frumos, exact cum este acum… doar ca un pic mai cald din punct de vedere al temperaturii.

Fratele meu care avea doar 6 ani m-a intrebat ce se intampla. Eu stiam cate ceva din framantari, pentru ca tatal meu imi explicase pe „limba mea” si la nivelul celor aproape 11 ani pe care ii aveam. Asa ca vazand acele steaguri „cu gaura in locul stemei”, mi-am dat seama ca lucruri importante se inatampla. Dar pentru a nu-mi speria fratele am referat sa ii spun ca „Joaca Steaua un meci important… si a pornit galeria spre stadion!”.

Eram periodic „antrenat” de parinti sa fiu atent ce vorbesc, chiar si fata de fratele meu, pentru ca el copil fiind cine stie ce spunea. Restul e istorie…

22 Decembrie simtit ACUM!

Revenind in PREZENT, ma deranjeaza maxim ca odata cu aparitia expresiei NU A EXISTAT VID DE PUTERE din dosarul Revolutiei Romane unii i-ar l-au luat pe NU in brate. Ei bine dragilor daca vrem ca SCHIMBARI in care unii sa nu mai manipuleze grosolan toata societatea, nu se pot face daca nu schimbam PREZENTUL.

Si prezentul nu se poate schimba, daca lasam PROTESTELE la jumatate. Cum era daca si 22 Decembrie era lasat la jumatate? Luati-i drept exemplu pe Polonia si veti vedea ca se poate. Acela este drumul pe care trebuie sa calcam. Pentru viitorul copiilor nostri, pentru o altfel de societate si mai ales pentru NORMALITATE si DEMNITATE.

Asa ca nu renuntati sa iesiti macar o ora sau o jumatate de ora fie la Parlament sau fie in Piata Victoriei sau in orcare din locurile in care se mai protesteaza in fiecare orasel din Roamania in fiecare seara. Si daca la voi in oras inca nu este un colt unde se intampla proteste de tip #VaVedem sau #Rezist sau #NextLevel, daca aveti voi cativa prieteni, faceti voi unul.

Si fiti acolo in fiecare seara, mai ales acum de Sarbatori, pentru ca vor fi multi oameni iesiti la „promenada”. Si (cine stie!) poate nu veti ramane „singuri”!

Bafta tuturor, Incredere maxima si HAI ROMANIA pentru eroii din 22 Decembrie. Romania aceea normala, eleganta si cu mult Bun Simt pe care am vazut-o in Strada in ziua ingroparii Maiestatii Sale Regele Mihai I.

P.S. Si inca un motiv explicat cu 8 liniute de la capat de Malin Bot

Andrei, gandin la 22 Decembrie si la Viitor!
KIP IN TACI

22 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*