succes

Viata nu ne da calitati, ci oportunitati!

Sal’tare
Mda credeti-ma ca asa cam este. Si asta mi-am dat seama urmarind si filmul EVEN ALMIGHTY. Acolo Doamne Doamne jucat magistral de Morgan Freeman, exact asta spunea. Nu tre’ sa te antrenezi mereu doar ca sa fi curajos, ci tre’ sa cauti mereu „cu lumanarea” oportunitatea de a-ti arata curajul, pentru ca in definitiv si la urma urmei asta conteaza. Sigur ca nici pentru ideea exclusiva de a cauta doar oportunitati, nu zic, pentru ca asta suna a OPORTUNISM si e un defect, NU o calitate.
Sigur ca parca aud o voce din fundu’ salii: AUZI BA NENEA, DA SI OPORTUNITATILE ASTEA CUM LE GASESC DAU ANUNT PE NET? Eee aici cred ca mai conteaza si cat de mult socializezi tu cu cei din „domeniul” din care vrei sa obtii oportunitatea si cat de mult ai reusit sa inveti, pana la momentul prezent, sa profiti si sa intelegi situatiile care ti se ofera, Insa in principiu ideea de baza pe care o tot propovaduiesc este cea veche: RAP (rabdare, ambitie si perseverenta). Restul e munca si atentie, zic eu. Voi ce ziceti? Am uitat eu ceva din reteta asta a SUCCESULUI?
P.S. Apropo de SUCCES si de ambitie, uite un fond muzival numa’ bun pentru asa ceva – Roxette – Dressed for success

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. mda, ai nevoie si de sansa sau mai bine zis de sansa de a vedea oportunitatea si nu a trece pe langa ea fara sa stii.eu am avut si oportunitate si sansa de a avea aceasta oportunitate dar nu am vazut nici una din ele…am zis.. eh, lasa ca vad io mai incolo ce fac.. si nu am mai vazut 🙂

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Blogoree bligg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*