bicicleta

Vara mie imi place sa alerg, dar si sa dorm (nu ca altii)!

Despre pistele de biciclisti

Ce as face eu si ce v-as sfatui sa facem? Sa mergem in continuare cu totii pe sosele, sa impartim in continuare stickere cu EU SUNT BICICLSIT sau IN FIECARE MASINA STA UN POSIBIL BICICLIST s.a.m.d. si cu siguranta, „picatura asta chinezesca’ va da rezultate. Si credeti-ma ca se poate.

Acum 10 ani mi-am luat prima mea bicicleta pentru oras. Si atunci eram un paria al traficului. Imi aduc aminte ca mi-am luat si pahar cu cafea in cap de la unii soferi. Iar astazi vad soferi care le dau prioritate unora dintre biciclisti.

Asa ca dragilor, credeti-ma ca VIITORUL CHIAR SUNA BINE pentru toti biciclistii, vorba unei reclame vechi. Iar a doua nebunie la care ma duce cu gandul frumusetea asta de vreme, este vecgiul meu prieten MUNTELE. Si la asta m-am dus cu gandul tot datorita unui vis. Acum vreo luna am visat ca am urcat creasta Costila Galbinele.

Asa ca saptamana viitoare cred ca ma voi duce un pic pe la panou sa mai vad daca ma mai tin degetele. Si poate il iau cu mine si pe Matei, sa aibe cine rade de mine! Week-end placut si plina de activitate dragilor!

P.S. Hai sa va fac si sa zambiti. Stiati ca nu doar CONNECT-R nu poate dormi VARA? Nici Mihaita Piticu nu prea are somn!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. sa-ti traisca baietii:) si sa-i inveti sa le placa si lor cele 2 pasiuni ale tale: muntele si bicicleta sa poti sa retraiesti pasiunile acestea si impreuna cu ei 2

  2. Saru’ mana Ionuca. TU cred ca esti cea mai veche cititoare si frecventa comentatoare de la mine de pe blog. Te pup dulce si iti multumesc frumos!

  3. Este foarte bine daca iti plac activitatile in aer liber! Si daca mergi cu baietii tai vor pronde si ei drag de natura. O vara plina de distractie si activitati in aer liber. :)

  4. Mie sincer sa fiu, exact la momentul asta mi-ar placea sa am asa o saptamana de „lazy”, insa in acelasi timp imi pare rau sa vad ca ei au atat e multa energe si e pacat sa se iroseasca. asa ca fac eu un mic sacrificiu, pentru ca ei sa se simta bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*