Sal’tare
Saptamana asta, dupa cum v-am mai tot spus, sunt intr-o mica vacanta pe plaiuri oltenesti (la Caracal, locul de bastina al dragei mele mandre).
Si de aici o sa incerc sa va ofer cate ceva caracteristic. Ori o bucata de gluma olteneasca ori o reteta ori intamplari sau reactii. Un jurnal de vacanta cu iz de praz, cu perfectul simplu in vorbire si cu HAI CRAIOVA deseara cand joaca cu Poli Iasi.
Acum insa nu plec fara sa va las o prima „mostra”, despre care va vorbeam si in postul anterior: Caras de Dunare (adus de cumnatul meu de la Corabia) si vin alb de la Dragasani. Si nu facut pe gratar, ci pe disc. Cei de aici zic ca o sa fie un festin, ei au mai incercat si cu alte ocazii.
Eu sper sa nu imi inebuneasca papilele gustative si nici sa nu ma indragostesc prea tare de damigeana cu „zaibar”. In rest, in zilele urmatoare, tot in acest „jurnal de vacanta olteneasca” o sa va „zugravesc” si Caracalul, dar si primele reactii ale „jumatatii de oltean”, asa cam radem noi in ultimul timp de Mateiul nostru cel mic si zgubilitic! Gata, zbor! Saptamana usoara si mistoaca va urez!
Andrei
KIP IN TACI
(Sursa Imaginii – Aventuri la pescuit)
Oau ce mare e! 🙂 Vreau si eu o portie.
Eee al nostru nu a fost asa mare, insa aseara zaibarul parca a uns tractul digestiv al tuturor si a disparut ca prin minune. Tare bun a fost! 😉