Vacanta de Toamna 2017. A fost Calimanesti-Caciulata!

De cand au aparut copiii la noi in familie vacanta sufletului nostru este cea de toamna. Iar vacanta de toamna 2017 a fost la Calimanesti. Nu avem un motiv anume pe care l-am identificat, dar asta ni s-a lipit noua de suflet. Iar anul trecut, cand am fost la Olanesti ne-am pomenit si cu o Melodie a Vacantei – Quando Quando. Iar anul acesta toti am participat la scrierea acestei file din Jurnal de Romania. Si iata cum suna cuvintele adunate de la mami Livia si de la Matei & Tiberiu…

Vacanta de Toamna 2017 vazuta in si de la Calimanesti Caciulata

… a fost un real pastel de culori. De la un verde deschis pana la ruginiu inchis ni s-au deschis in fata, in fiecare zi a plimbarilor noastre. Norii si-au plimbat umbra peste asezarea de la poalele muntilor Cozia, iar privelistea a fost una de basm. Nu prea o putem descrie in cuvinte, asa ca v-am oferit cu mare cate o poza in fiecare zi pe Facebook:
Sursa: Igloo
Ne-am rasfatat din plin ochii de la balconul camerei in care am fost cazati, iar vremea ne-a fost Favorabila cu F mare.

Matei si Tiberiu s-au simtit tare rasfatati la Orizont Cozia. De ce? Pentru ca… citez din zicerile lor:

-Mami, au meniu pentru copii. Ce tare! (Matei stie deja sa citeasca) si si-a putut alege singur meniul. Ce mandru era! Tibi a venit cu doua plusuri in brate de la locul de joaca si se simtea foarte rasfatat, pentru ca hotelul s-a gandit si la marea lui pasiune pentru plusuri. Nu se mai oprea din vorbit, cand a venit la masa:

Cum sa  ne distram in EXTRA-SEZON? Vacanta de toamna 2017

– Care-ti place mai mult? Stii ce tare este locul de joaca? Vino sa-l vezi. E asa dragut!
Noi am picat in statiune fix in sambata trecerii la ora de iarna. Si evident aveam o mare DILEMA: S-a inserat, ce facem?

Nu mai este vara sa ne plimbam prin statiune cu copiii dupa masa de seara. Pai cam nimic pe afara. Asa ca am ales sa mergem la piscina. Balaceala in piscina mare, chitaiala ca ne ustura pielea la piscina sarata, chicoteala maxima in piscina cu jacuzzi, dar cel mai si cel mai adevarat a fost la dusurile alternante: dus rece, ploaie tropicala, masaj subacvatic… si ce a fost in topul topurilor….”ceata rece”.

Din fericire eu (Livia) am reusit sa mai evadez la zona de sauna: uscata si cu aburi. Dupa aceasta experienta nu cred ca mersul la piscina, cu doi nazdravani, inseamna sa nu faci nimic. Noaptea am dormit ca un prunc, chiar daca hotelul era plin de copii, nu se auzea nici un zgomot specific.
Sursa: Igloo

M-as intoarce la Olanesti? – Vacanta de toamna 2017

Cu siguranta! Pentru ca serviciile „child friendly” si asezarea foarte buna a hotelului, plus varietatea activitatilor pe care poti sa le desfasori in interior pe timp de ploaie a facut din vacanta noastra una Superlativa. Eu as spune despre Orizont Cozia si Calimanesti-Caciulata ca sunt „un balsam de rasfat in plina toamna”

Si am revenit la butoane eu Andrei. Mi-a placut sa citesc toate povestile lor din vacanta de toamna 2017 si m-am simtit tare bine simtind aceleasi sentimente vis-a-vis de locurile vizitate. Si parca oricat as incerca sa adaug ceva in plus, mi se pare ca stric tabloul frumos desenat de Livia si baieti. Asa ca am sa inchei spunand in felul urmator:

Incercati si voi macar un week-end sau cateva zile pe acolo si lasati-mi de veste in putine cuvinte cum a fost mai jos in comentarii.

Andrei, efectv incantat de Vacanta de toamna 2017!
KIP IN TACI

vacanta de toamna 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*