dragoste joaca

V-am prins vrajitoarelor… si am SOLUTIA!

Sal’tare
Stiti cum e intr-o casnicie? La inceput totul porneste frumos si visele sunt multe. Dupa aceea apare si un copil si bucuria creste si mai mult. Daca vreti, ea creste proportional cu anisorii aluia mic! Si acum bucuriile sunt de genul „A SPUS MAMA” sau „FACE SINGUR LA OALA” sau „UITE-L MERGE SINGUREL”! Si dupa ce el ajunge pe la 6-7 anisori observi ca nu mai are nevoie de tine 24/24. Ei si atunci si tu si partenerul tau parca simtiti un gol. Ati intrat intr-un fel de reflex. NU mai stiti sa mai faceti dragoste, decat rapid, fara preludiu si in liniste ca sa nu ii/il treziti pe copil/ii, nu mai stiti sa stati cu orele unul de gatul celuilalt si nu mai stiti sa va descoperiti unul pe celalalt! Ei bine in acest moment pentru ca viata de cuplu sa capate „culoare in obraji” trebuie sa faci ceva iesit din comun. Si uite cum te trezesti intr-o seara legat de pat de catre sotie cu niste catuse cu blanitza. Ooops, asta e ceva nou! Nu te asteptai si pe cat esti de uimit, pe atat esti de curios ce va urma! 😀
Ei bine cam asa e si cu initiativele productive pe care le avem in viata, fie ca se numesc „afaceri”, fie ca se numesc „blog” sau orice altceva. La un moment dat va intra intr-un soi de autosuficientza sau va ajunge sa merga constant. Ceea ce in principiu e bine, din punctul tau de vedere! Esti multumit. Doar ca din punct de vedere al locului tau pe „piata” este rau. DE CE? Pentru ca piata are mereu ceva nou, iar tu, ca sa fii ON THE TOP, tre’ sa fii ori inaitea trendului ori macar la acelasi nivel cu ceea ce ofera piata. Sau daca vreti o comparatie mai plastica, imaginati-va ca sunteti un surfer. Ei bine odata ce nu veti mai „calari” valul, el va va „calari” pe voi. Asa ca de aceea tre’ sa fiti mereu deasupra! Si acolo nu stai, decat daca ai mereu o miscare SURPRIZA!
Va intrebati ce mi-a venit cu acest post? Imi e dor de scriitura de la SUCCES DUBLU si nu am facut decat sa spun altfel lucrurile pe care se spun ei in ultimul articol din 29 oct – Ia problema, rupe-i capul, poate asa se mai animeaza blogul acela!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*