Un BILET DE VACANTA pentru toata lumea!

Sal’tare
Din cei care imi urmaresc activitatea pe FACEBOOK sunt multi care ma intreaba cum merge treaba cu minunea de BILET DE VACANTA. Asa ca azi si pentru ei, dar si pentru voi, vin cu un „raoprt de pe frontul turistic”.

  • Suntem in plin iures, cu muuulte cereri de oferta pentru concedii. Cele mai multe din aceasta perioada sunt pentru BULGARIA. Multa lume care a mai fost in Bulgaria si care vrea sa se intoarca acolo, plus ca exista si mai multi care vor sa incerce „marea cu degetul”. Pe de alta parte, am descoperit ca nici Bulgaria nu e „sacul laudat” si ca au si ei neseriosii lor si hotelurile lor, la care „afara’i vopsit gardu”. De aceea noi toti cei de la BILET suntem in fiecare zi cu ochii in patru pe forumurile de turism, ca sa vedem eventualele statiuni sau hoteluri cu probleme.
  • Apoi in afara de vacantele din Bulgaria, avem foarte multe cereri (desi nu ne asteptam), pentru Circuitul Capitalele Vechilor Imperii, dar si pentru City Break-urile separate Viena si Praga. Iar unii dintre cei care au fost acolo, ne-au si scris si ne-au telefonat sa ne multumeasca pentru ca i-am indrumat sa mearga acolo, desi unii nu erau hotarati sa mearga intr-acolo, pentru ca amintirile cu care au venit vor fi nepretuite, iar toate lucrurile vazute acolo, pe unii i-au facut sa mai vrea sa se intoarca.
  • Si nu in ultimul rand foarte multe cereri, mai ales acum odata cu terminarea anului scolar, a fost pentru excursii la Dysneyland. Si sincer sa fiu dupa cate avantaje si dupa ce preturi sunt acolo, sa stiti ca si pe mine m-ar tenta sa ii duc pe mititeii nostrii in anii ce urmeaza la incheierea anului scolar acolo!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*