Un ARTIST care s-a bosorogit!

Sal’tare
Da fratilor. Uite dau peste articolul asta cu – 90210 revine in 2008. Si un mare pasionat cum am fost si cum probabil eram cu totii atunci am crezut ca e un fel de „AFTER 10 YEARS”. Insa nu, vad ca personajele sunt noi. Si logic ca mi-am pus intrebarea: OARE IMI VA MAI PLACEA SA II MAI URMARESC SAMBATA DE SAMBATA CU SUFLETUL LA GURA? Cu siguranta nu. Pai si m-am bosorogit. Nu cred ca nu, doar ca acum imi plac altele. Acum nu mai primeaza in prioritatile mele un film de care sunt legat mai mult sau mai putin afectiv. Acu sigur ca ajuns aici ma intreb de ce nu imi mai plac la fel de mult excursiile la munte cu personalu’, cu chitara , doua peturi de bere si multa veselie. De ce prefer rapiditatea si confortul masinii? Simplu. Pentru ca acum nu imi mai permit ca a doua zi sa nu ma scol toata ziua din pat si sa zic ca nu am duc la cursuri ca nu am chef. Si totusi ce buna parea berea aia ieftina luata din ultimii bani de buzunar.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Yo man, parca ai avea 100 de ani.. Ai uitat ca toate se fac la timpul lor? Bravo, felicitari ca le-ai facut atunci cand a trebuit.Si nu te cari cu copilul intr-o mana si cu berea in cealalta prin personaluluri, etc…
    Si YO m-as mai trezi la 4 dimineata sa ma duc cu personalul la munte cu nasu’, sau as mai sta pana la 5 dimineata in discoteci de 3 ori pe saptamana…Da nu prea mai au acelasi farmec…e ca si cand te-ai mai juca cu papusile la 40 de ani.. Asa ca.. Ma bucur ca nu ma joc cu papusile la 30 de ani :))))))))))))

  2. Noul 90210 nu se adreseaza nici macar Artistului de acum 10 ani. Se adreseaza acestor tineri care acum au varsta noastra de atunci si care vad lumea altfel decat noi la varsta lor.
    Ionut Puiu’s last blog post..Cum sa vezi video-uri restrictionate de youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*