Uite asa aduci bucurie…

Sal’tare
Apropo de postarea de ieri cu Fabrica de complimente, astazi fara sa imi dau seama am facut ziua superba unor zeci de oameni. Iata care e povestea.
Cobor jos la masina si imi aduc aminte ca nu facusem traditionala poza de dimineata pt Instagram. Soarele de abia mijea si eram super tentat sa il fotografiez, insa am renuntat, ca e plin ‘gramul de rasarituri. M-am uitat in gradina si am vazut florile. Insa am renuntat si la gandul acela, ca v-am cam omorat cu florile si pomii infloriti. In spatele meu aud miscare. Era o pisica. Ma intorc si dau peste o minge veche. Ii dau un sut. „Subiecta felina” parea interesanta pentru „obiectivul” meu. Insa pana sa pornesc eu telefonul a zbughit-o. La poarta latra un caine. Fug sa deschid poarta si iar ma impiedic de mingea veche. Ii dau alt sut. Pana am deschis poarta a fugit si cainele. Intre timp ies si baietii din casa, imbracati si gata de gradi si scoala. Asa ca suparat pe „mingea veche de 35”, de care ma tot incurcasem, ii trag o poza si plec suparat spre scoala/gradi/serviciu . In tramvai pun minunea asta de poza:

Batrana minge de 35. #copilarie #maidan #libertate #sport

A photo posted by Andrei Manea (@artiistu) on


Si i-am dat de pe Instagram SHARE si pe Facebook. Iar zecile de LIKE-uri si comentariile de ACOLO m-au lasat cu gura cascata. Nu credeam sa gaseasca batrana mea minge atat de mult ecou in sufletele voastre, ale tuturor. Ma bucur ca v-am putut face o bucurie. Desi dupa cat de mult mi-a venit in picioare tind sa cred ca ea m-a cautat pe mine, nu ca eu am gasit-o pe ea.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*