U.S.L. fata care se crede virgina, fara zestre si cam „obosita”!

Sal’tare
Scurt si la subiect. Sunt socialist si cei care ma citi mai demult, stiti asta deja.
Cum am inceput? Pai in clasa a XII-a la ora de filozofie, atunci cand am fost intrebat de profu’ la ora de filozofie politica, ce ideologie am imbratisat eu am spus LIBERALISMUL. Dupa cateva sapatamani si dupa ce proful m-a „citit”, mi-a spus ca eu am impresia ca sunt un liberal, insa ideologia in care cred este una socialista. Anul era 1996 si ideea generala despre socialism nu era una care sa imi convina, pentru ca in mintea mea A FI SOCIALIST, insemna A FI RAU, A FI COMUNIST. Si totusi, proful m-a convins sa citesc Marx si Engels, parintii socialismului stiintific si am descoperit ca intr-adevar aceasta este „chemarea mea”.
Acum vreo 5 ani, mi-am facut curaj si am trimis niste e-mail-uri la PSD Sector 6, am dat niste telefoane si mi-a trecut, in conditiile in care toti de pe acolo ma tratau cu dosul.
Intre timp, acum vreo doi ani, un prieten a intrat in UNPR si in conditiile in care mai erau la acea organizatie alti oameni cunoscuti, am zis sa incerc si eu sa imi urmez vocatia „stangista”.
Si iata ca realitatea mi-a oferit un curs pliiin de compromisuri. Eu chiar credeam la inceput ca oamenii aia vin acolo cu intentii bune. Si mi-am luat-o intr-o maniera grava de tot.
Iar dupa mizeriile facute de PNL in ultimul timp si dupa reintoarcerea UNPR cu fata la PSD, dupa ce le oferisera insulte mai grave decat sexul oral verbal oferit de suporteri pe stadioane jucatorilor, mi s-a parut prea mult si am zis GATA.
Acum intrebarea naturala care vine este:

PAI SI VEI MAI VOTA STANGA LA ALEGERI?

Pai ce stanga sa votez? Mai exista ideologie? Exista doar CUCERESTE si CASTIGA, fara scrupule, fara onoare, fara simtire.

SOLUTIA MEA? REACTIA MEA?

Ma duc si imi anulez votul. Stiu ca nu voi scula eu constiinte, insa nici nu vreau sa ma trezesc ca voteaza unii ilegal in numele meu. Plus ca nici nu vreau sa il votez pe Becali din partea USL, desi sunt „stelist” ca si Ponta. Sau cine stie, poate ma va atrage vreun necunoscut pe care sa am incredere sa imi pun votul. Insa pana acum, nimic nu pare roz pentru alegerea pe care o am de facut pe 9 Decembrie!
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*