Zambete de vineri zambetele de vineri
Postari glumete postate vinerea zambetele de vineri

Cetăţenii ţării noastre şi politicienii ei!

O poveste mai veche, de pe vremea cand nu aveam Facebook si majoritatea glumelor ni e trimiteam pe e-mail:

Tunsoare

Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, „Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână.”Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.

A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit la uşa lui un „mulţumesc”, cărţi şi un buchet mare de trandafiri roşii, pentru el.
Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou:

„Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. „Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la uşa lui un „mulţumesc„, cărţi şi o duzină de gogoşi, pentru el.

Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut- să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: „Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână.”

Deputatul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit o duzină de senatori şi deputaţi aliniaţi, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.

Morala…

Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării noastre şi politicienii care-i conduc. Atât politicienii, cât şi scutecele trebuie schimbate cat mai des… pentru acelaşi motiv!

Andrei
KIP IN TACI

BANCURI COMUNISTE - Umor nostalgic Tunsoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*