Tricouri pentru cuplu

Tricouri pentru cuplu: Un cuplu «asortat» are multe de câștigat!

Vă înțelegeți de minune (mai ales cand sunteti imbravati amandoi in acele tricouri pentru cuplu) și faceți cele mai nebunești lucruri împreună? Sunteți sufletul oricărei petreceri și oriunde apăreți, faceți spectacol, iar prietenii vă adoră? Dacă vă regăsiți în această descriere înseamnă că sunteți pe drumul cel bun, către premiul: cel mai cool cuplu din gașca voastră.

De ce tricouri pentru cuplu personalizate?

Este esențial ca, pe lângă momentele serioase, în care discutați lucruri importante, să știți când să vă relaxați și să priviți viața dintr-o perspectivă ușor copilăroasă. O astfel de abordare presupune existența unui spirit creativ și ludic. Dacă la petreceri dansați împreună atât de frumos și energic, încât cei din jur vă privesc cu admirație și cu zâmbetul pe buze, iar fotograful nu se mai oprește din a vă fotografia, înseamnă că aveți acel „ceva” al unui cuplu super fain.

Cum ați putea fi și mai cool?

Imaginați-vă situația menționată de mai sus, cu un singur element în plus: amândoi purtați tricouri pentru cuplu personalizate. Atmosfera ar fi cu atât mai genială și, în plus, ar fi și mai amuzantă, mai ales dacă mesajele de pe tricouri sunt super funny. A merge la o petrecere sau în club cu partenerul purtând astfel de tricouri este o idee îndrăzneață, dar care merită pe deplin încercată!

Ce are de câștigat un cuplu «asortat»?

Prin câștig ne referim strict la amintiri și experiența de cuplu. Practic, acesta se referă la curajul de a încerca ceva diferit, de a te simți extraordinar alături de persoana iubită, într-o ipostază mai puțin obișnuită și de a crea amintiri absolut memorabile. Ideea acestor tricouri pentru cuplu este că și cei din jurul vostru au de câștigat la rândul lor, în sensul în care se pot inspira din experiența voastră sau chiar pot alege la rândul lor tricouri personalizate drept cadouri.

Cele mai tari mesaje pe care le poți inscripționa pe tricourile de cuplu

 •       Dancing Queen și Dancing King (mai ales pentru serile de petreceri);
 •       Mândruță faină și Eram tânăr ca frăguța, dar m-a îmbătrânit mândruța;
 •       The Beauty și The Beast;
 •       Mr. Right și Mrs. Always Right;
 •       I love this girl și I love this boy;
 •       Hands off, my guy și Hands off, my girl.

La fel de inspirate sunt și imprimările de poze pe aceste tricouri pentru cuplu. Cel mai des folosite sunt mini-desenele amuzante de tipul omuleților sau animăluțelor ce arată către partener.

Unde poți găsi super tricouri pentru cuplu?

Ruvix, brand ce se remarcă prin veselia cu care produce cele mai funny produse și printr-o relație deosebită cu clienții, îți pune la dispoziție o gamă impresionantă de tricouri cu mesaje deosebite. Fie că alegi un text de imprimat pe tricou sau o poză, nu trebuie să îți faci griji în privința execuției. Experiența în domeniu și pasiunea pentru activitatea desfășurată îi determină pe ruvixi să depună toate eforturile pentru a oferi produse de calitate înaltă. Dacă ai tu o variantă proprie de mesaj, echipa Ruvix așteaptă cu nerăbdare să dea formă ideilor tale. Iar acum că știi de unde îți poți cumpăra tricouri personalizate pentru cupluri, ce mai aștepți? Just do it – and have fun!

Tricouri pentru cuplu

6 comentarii publicate

 1. intrebare……
  mai care e treaba cu acest Google ad Sense? plateste cineva impozit? am fost cat pe aci sa-l instalez, dar mi-am pus intrebarea? declara cineva acesti bani, sau se face toata lumea ca ploua?
  Broxi

 2. Ma in principiu ar trebui sa declari si sa depui copie dupa fiecare CEC venit de la ei la Administratia Financiara si la 3 luni sau odata pe an sa platesti impozitul. Dar din cate stiu io pana acum nu am auzit vreun blogger „care sa faca asta. Dar poate nu am auzit io bine !
  😉

Trackback-uri și pingback-uri 2

 1. :: WhiteWolf :: » Blog Archive » Clandestino - Razvan Exarhu - 2007
 2. :: WhiteWolf | Las Ca Merge :: » Clandestino - Razvan Exarhu - 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*