Trei voinici ai BLOGOSFEREI!!!

Sal’tare
Azi continui periplul prin blogosfera si serialul “In CAUTAREA BLOG-ROLL-ului pierdut”, dupa ce am trecut de la “.voce” la “.ro”.

 • Amar de zi – e Vlad Petreanu de la Antena, pe care atunci cand il vedeam ca “imagine” la TV nu credeam ca poatea avea atat de multe de spus si atat de bine “ambalate”. Dupa parerea mea e tipul de blogger care poate cuceri, pentru ca are urmatoarele atuuri:
  * scoala jurnalistului, bucuria si curiozitatea copilaresca de a descoperi si de a cotrobai si nu in ultimul rand pasiunea de a spune si de ne comunica diverse lucruri in care crede. Daca vreti, Vlad e un foarte bun editorialist.
 • Rufio “Urlatorul Poporului” e acel tip care are chef sa vorbeasca azi docent si maine vulgar. Are talentul de a fi enervant si de a jugni, Insa nu o face decat ca sa trezeasca. Asa stie el sa ne spuna: AVETI BA GRIJA LA CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU! VIATA NU E DELOC USOARA, AMETITILOR! In rest baiat bun Rufio asta mic! Cica in curans s-ar afla si prin Romania, luna asta, ca el traieste prin niste “tari calde”!
 • Zoso – desi nu prea are nevoie de prezentare si nici de inca un loc in blog-roll, el isi ia loc la mine pentru ca imi place ca daca are chef poate crea adevarate scandaluri prin blogosfera. E un stil personal! Plus ca dupa cum v-am mai spus si alta data, sunt si colaborator la MaiBun-ul lui.
 • Si pentru ca in momentul asta la mine canta poesis despre o vrabie, asta va las si eu ca melodie de fundal, fara pic de legatura cu “tema” de azi!

  Andrei… 😉
  KIP IN TACI

  5 comentarii publicate

  1. @Corin – ma bucur ca inca mai exista ascultatori de folk vechi!
   @Ligia – deci Rufinio a aterizat. Hai ca dupa ce scriu postul de azi o sa ii dau un mail si poate am placerea sa il intalnesc face-to-face!
   @Mim – nu se spune ca-s pe drumul cel bun, ci “sunt pe val” (si valul merge spre stabilopozi 😀 )
   @Bagatare – pasi si iti plac? Sau ii citesti asa ca pe LIBERTATEA? :))

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.


  *