webstock 2017

Treci la WEBSTOCK bai online-re!

Daca ai o activitate care implica prezenta online (Facebook, blog, Instagram, etc.) nu ai voie sa lipsesti de la Webstock 2017.

De ce Webstock 2017?

Raspunsul este mai mult decat simplu. Pentru ca Webstock-ul este ca un fel de „prima PETRECERE din liceu” (vroiam sa scriu Bairam, insa mi-am dat seama ca a cam iesit cuvantul din vocabular). Revenim… Webstock-ul, pentru cei care inca nu au ajuns la unul, este PRIMA PETRECERE si Prima Amintire Draga a on-line-ului. Pentru voi ceilalti care ati mai calcat macar odata pe acolo, amintiti-va cata energie si cata inspiratie v-a oferit fiecare editie. E ca un bol mare cu inspiratie, de care „ne imbolnavim” cu totii cei care participam.
In plus, legaturile de networking pe care le poti face acolo, sunt de departe cele mai eficiente, pentru ca toata lumea vine acolo cu asteptari si cu sperante. Si mare parte din asteptari si sperante (datorita acestor „frumosi nebuni” de la Evensys)

Asa ca nu mai fiti lenesi. Mai sunt doar doua zile in care va puteti inscrie, dati CLICK si veniti sa fim cu totii FAMILIA ONLINE-ului –

P.S. Si sa nu va aud dupa aceea DA’ EU N-AM STIUT, DA’ EU N-AM AUZIT!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imagine: www.2017.webstock.ro

webstock 2017

2 comentarii publicate

  1. De stiut, stiu toti, insa unii il trateaza ca pe ceva neimportant. Iar asta nu e bine, pentru ca pana acum este SINGURul festival anual NATIONAL dedicat on-line-ului „.RO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*