Traiesc cu Pasiune… si-mi place asa!

Sal’tare. Zilele trecute tragea cu pasiune la ceva si un bun prieten mi-a spus:

BAI OMULE TU ESTI TARE DEFECT. NU POTI LUCRA LA UN PROIECT, DECAT DACA ESTI EFECTIV INDRAGOSTIT DE EL. SI DAI RANDAMENT BUN, DOAR DACA AI SATISFACTIA UNUI FEL DE DRAGOSTE CARE SE INTOARCE DE LA EL… CHIAR SI IN MICA MASURA!

Am ramas un pic surprins de aceste putine cuvinte, care spuneau atat clar un fapt real. Si mi-am dat seama ca acest lucru il simt si l-am simtit intotdeauna, dar niciodata nu l-am emis asa cum a facut-o el. Si instantaneu mi-a aparut pe un prompter imaginar al sufletului meu intrebarea:

PAI SI E BINE OARE SA FII ASA?

Evident ca raspunsul sufletului meu a fost:

DE CE SA NU FIE BINE, DACA TU TE SIMTI IMPLINIT?

In acelasi timp partea mea RATIONALA spunea:

STII CA IN ACELASI TIMP E POSIBIL CA UNEORI SA TE MINTI FRUMOS, DOAR PENTRU CA ESTI „INDRAGOSTIT”?

Pasiune, pasionati… lucruri frumoase

Atunci mi-am dat seama ca toti cei de mai sus au cate putina dreptate si ca nu incetam sa fim copii prosti sau adolescenti visatori, nici la 30 si ceva de anisori. Si daca tot vorbim de EFERVESCENTA si INDRAGOSTELI, hai sa va spun ultima mea „achizitie”. M-am indragostit de un nume de campanie ATLASUL ROMANIEI FRUMOASE. L-am vazut afisat la Marian (Mariciu.Ro) si parca ceva a vibrat in mine.

Este vorba de o campanie organizata de cei de la VEKA Romania, care vrea sa adune in “Atlasul Romaniei frumoase de la fereastra noastra” o colecție de fotografii care să exprime “Romania frumoasa” privita de fiecare persoana, de la fereastra sa.

Ce trebuie sa facem ca sa participam?

Pai sa urcam o fotografie care sa exprime pasiune in Romania frumoasa la fereastra voastră intre 23 august și 30 septembrie: La Fereastra Mea. Fotografia trebuie sa contina o scurta descriere si locul unde a fost facuta.

Mare atenție, în fotografie trebuie să se vadă și fereastra.

Misto in „povestea asta” e ca exista premii saptamanale, bilunare, un premiu mare și chiar un premiu special care va fi acordat utilizatorului cu cel mai mare număr de voturi. Campanie clasica ati putea spune voi, dar SPECIALA zic eu, ca nationalist nebun ce sunt si iubitor de cotloane speciale ale tarisoarei asteia misto. Si cred ca ar mai fi un motiv pentru care „am vibrat” eu atat de profund la titlul campaniei. Din cauza faptului ca mi se pare perfect ca nume de rebranding pentru pagina mea cu multa pasiune crescuta si numita FAPTE BUNE.

Cine stie! Poate ca dupa terminarea campaniei actuale, cei de la VEKA Romania imi vor permite sa „il adopt” si sa il cresc frumos! Si daca tot v-am omorat cu cuvintele pasine, dragoste si indragosteala, va las la final de articol si o melodie tematica: