online blogosfera

„Toti suntem putin luati!”, chiar si Tuca!

Sal’tare
Trecand zilele trecute scurt prin blogosfera am dat de prostioara lu’ nea Tuca, citind reactia lui Limpede. Ei bine in prima faza m-am gandit si eu sa sar rapid la gatul MILIONARULUI DE LA MIEZUL NOPTII si sa il fac albie de porci, insa am mai stat un pic si mi-am dat seama ca altfel trebuie pusa problema si altfel trebuie regandita ofensiva asupra acestei reactii. De ce zic asta? Pentru ca reactia asta virulenta a lui nenea asta la adresa blogosferei poate fi SEO pentru cautarea cuvantului bloggeri (asa cum bine observa cineva) si in conditiile astea ar trebui ca mai mult de un articol oferit acestei reactii sa nu dedicam (asa cum bine zice ZOSO). Sau ar mai putea fi o reactie violenta pentru as putea face intrarea in on-line (ca doar se poarta intrarile furtunoase) . Insa daca ar fi sa ofer eu o rezolvare a acestui mini-razboi TUCA-BLOGGERI, cred ca cel mai bine s-ar rezolva la intalnirile lui Horea Mihai Badau din Club A. Si acolo cu argumentele in mana si cu posibilitatile oratorice sa se poarte „razboiul” ideatic. Si (cine stie?) poate va intelege si „caracleanul” ca bloggerii nu sunt nici viermi si nici rame (toti), asa cum nici ziaristii nu sun toti niste canalii ordinare.
Si daca dedicatie speciala, ca se potriveste pefect cu cele scrise mai sus, muzichia de azi vine de la – Pasarea Colibri – Toti suntem putin luati

Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Revolta e generata de faptul ca nu erau epuizate chiar toate subiectele pe care le putea aborda un personaj inteligent asa cum trecea Tuca. Sau pentru el erau? Eu cred ca s-a ales exact cu ce si-a dorit dar cu bonusul ca asa cum lui Geoana, Gogu ii zice prostanacul(sau zicea la un moment dat ca nu am mai verificat)tot asa lui Tuca, nenea Gogu ii zice onanistul. Si google asta nu e prost ca doar cine e stie mai multe pe lumea asta ca el?
  😉
  Mie iesirea lui mi-a sugerat, cum spuneam si pe alt blog, unul care ucide blonde la intamplare pentru ca a fost parasit de una.

 2. tare faza cu cautarea pe google. a crescut in cautari. ciao si numai bine.
  bagamare’s last blog post..Windows Vista – 140 milioane de exemplare vandute

 3. @Limpede – super tare comparatia!
  @BagaMare – el nu ccred ca si-a dorit asta, dar ce sa ii faci, ocaziile se razbuna ca si al fotbal!
  @Cllod – NU cred ca mai zice nimic! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*