Mercedes Benz GLE
Mercedes Benz GLE

Top inovatii tehnologice ce pot fi gasite pe Mercedes Benz GLE 2021

De-a lungul anilor, producătorul Mercedes Benz s-a preocupat activ de modernizarea autoturismelor produse, iar inginerii și echipa de design au adăugat noi sisteme și tehnologii inovatoare pe Mercedes Benz GLE. 

Modelele Mercedes GLE lansate în 2021 atrag admirația iubitorilor brandului prin dotări de excepție care oferă o experiență deosebită. Forța, dinamismul și eleganța se combină în linii sinuoase, iar pachetele opționale îți modelează autovehiculul conform dorințelor tale. Poți testa modele SUV, Coupe sau hybrid în cadrul sesiunilor de drive test organizate de cel mai important dealer auto Mercedes- Benz.

Cândva, climatizarea și sistemul de sonorizare erau piese de rezistență în dotările automobilelor. Secolul XXI a adus cu sine revoluția tehnologică, iar inteligența artificială a ajuns la bordul celor mai noi modele Mercedes Benz GLE. Printre cele mai cunoscute inovații tehnologice se numără sistemele avansate de asistență funcția de control al confortului ENERGIZING, dar și sistemul intuitiv și inteligent bazat pe experiența utilizatorului – MBUX. Inovația include un sistem de comandă vocală intuitivă care reține preferințele șoferului și te ajută să gestionezi mai rapid intențiile.

Pachetul de inovații MBUXMercedes Benz GLE

Acest centru digital care controlează interiorul autoturismului te ajută să utilizezi mai facil gama de dotări de la bord și facilitățile sistemului multimedia MBUX. Menite să sporească confortul și siguranța șoferului, pachetul include asistența în interior, cameră video 3D situată în plafon, senzori de proximitate în zona touchscreen și Head-up Display.

Conducătorul auto este cel care stăpânește mecanismele acestor tehnologii și contribuie la personalizarea relației cu sistemul multimedia. Grație inteligenței artificiale, acest sistem este personalizat de către șofer, pentru a crea o punte de legătură concretă între om și mașină, între tehnologie și suflet. Confortul pe primul plan, siguranța la volan, noi actualizări în timp real, o navigare ușoară indiferent de traseu, toate contribuie la o experiență impresionantă. 

Modelele Mercedes GLE  au la bord un ecran tactil de înaltă rezoluție , care afișează sistemele de navigație folosind tehnologia unei realități augmentate. Relația om – mașină este mai simplă prin tehnologia de recunoaștere vocală a comenzilor, fiind activate de expresia cheie “Hey Mercedes”. MBUX de la Mercedes Benz te conduce într- o experiență unică de infotainment. Acum ai la dispoziție un sistem intuitiv controlat vocal, tactic sau gestual. Integrează în stilul tău de condus forța tehnologiei și personalizează-ți propriul Mercedes.

Sistemul învață chiar de la tine care e muzica ta preferată, ce temperatura preferi în interior, ce tematică luminoasă te inspiră la volan. Comenzile vocale opționale LINGUATRONIC au revoluționat relația dintre om și autoturismul său. Vocea ta devine instrumentul prin care noul tău Mercedes Benz GLE îți exprimă dorințele și îți dezvăluie personalitatea.

Tehnologia ENERGEZING de control al confortului

Mercedes a introdus inovația Energizing care controlează diferite sisteme de confort din vehicul, dispozitivele de iluminat și sonorizare, dar și opțiuni de tip wellness. Energizing Coach îți recomandă programele în funcție de preferințele individuale și de nevoile tale.

Integrând  un suport compatibil Garmin®,  poți include măsurători personalizate, pentru a controla nivelul de stres sau chiar calitatea somnului, iar tehnologia de top optimizează recomandările. Combinația între diverse tipuri de muzică, nivel de iluminare, culori și chiar parfumarea ambientului îți oferă o relaxare excelentă la volan. 

În fiecare zi, te simți mai confortabil în propriul univers semnat Mercedes Benz GLE. Bucură-te de cele mai noi inovații tehnologice pe care le ai la dispoziție în noile modele Mercedes Benz GLE 2021. Viitorul e mai aproape ca niciodată iar tu trebuie să fii pregătit să optimizezi din plin relația cu autovehiculul pe care îl conduci. Fiecare detaliu tehnic și opțiune suplimentară sunt menite să te atragă în această lume a viitorului, în care șofatul devine plăcere iar ambientul Mercedes Benz GLE este construit special pentru tine. Asa ca bucura-te din plin de el si de toate dotarile lui.

Mercedes Benz GLE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*