Toamna. Vis de seara cu vin fiert si astenie

Sal’tare. Uite ca a vine usor, usor peste noi si Doamna Toamna. NU va speriati ca nu a dat peste mine melancolia si astenia, insa uite ca am chef sa vorbim „despre” si sa va dau idei.
Odata cu tomna incepe viata sa reinvie in Bucuresti. Teatre, discoteci, spectacole, concerte, fetotele cu fitze pe Magheru. Asa ca nu va mai fi Bucurestiul un fel de oras parasit, care plange dupa forfota care e la mare sau la munte acum.

Nu zic ca nu e placut sa incerci sa iti gasesti un loc de parcare in toata aceasta nebunie, insa daca ai un ochi vigilent si daca cunosti zonele unde te duci vei gasi mereu un loc de parcare pe stradutele laturalnice.

Aaa, era sa uit! Anul asta tomna va fi un pic mai speciala. La sfarsitul lui noiembrie avem parte de alegeri. Asa ca sa vezi nenica balacareala pe la TV, sa vezi batai pe spatii publicitare Intr-un cuvant sa vezi CIRC nenica!

E placut sa te plimbi tot acum prin campusul Politehnicii. Mai ales in zilele calde de toamna. E fain sa vezi viermuiala aia de oameni care isi doreesc sa scape de zidurile blocurilor. Sunt frumosi tinerii care doresc sa isi fure sautari. Unii acu vcreo 2 ani s-au incins asa de tare ca trecusera deja la „nivelul urmator”.

Ascunsi de ochii lumi pe undeva prin spate pe la Facultatea de Mecanica, unde nu functionau becurile. El ii dadea ei „lectii de echitatie”. Si parea ca se descurca.

In rest, mai adaugati si voi!

Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Artistu zice… » Blog Archive » Addendo VIOLENT la “melancolia tomnatica”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*