Telenovela Tiganii, Italienii, Romanii si ONG-urile !

Sal’tare
NU am vrut sa scriu la momentul HOT al intamplarilor cu tiganii despere evenimentele respective, pentru ca aveam chef sa vad ce le poate mintea si inteligentilor astora deitalieni. Ei bine nu mare mi-a fost mirerea sa vad ca nici ei nu snt SUPER-Oameni si ca atunci cand sunt calcati pe coada, reactioneaza „extremist”. Doar suntem toti latini. Sigur ca la capitolul asta am chef sa ii scuip pe politicienii romani, care o tot dau si in sus si in jos, cu „frati de ginta latina” si „suntem europeni cu totii”, in timp ce ei ne-o trag si oral si anal. Iar tembelul ala de Cioroianu, ia mai intai o pozitie extremista, dupa care se aseaza „capra”, pentru a-si cere scuze. Ei bine in conditiile astea l preferam pe Mihai Razvan Ungureanu, de care se spune ca e fost securist, decat pe lingaul asta prost crescut si fara coloana vertebrala, in privinta principiilor in care crede.
Aaa si revin un pic la extremismul de care va ziceam ca dau dovada italineii. Da frate, dupa ce unu de-al nostru l-a omorat pe unu de-al lor, tembelii ce si-au zis. TREBUIESC OMORATI TOTI !

Si mai mult: SI MUTU (fotbalistu’) E TZIGAN ! Bai copiii Lupoaicei, cred ca a avut aia laptele stricat cand i-a alaptat pe Remus si Romulus. Pana acu’ numa’ nu dormeatzi cu poza lu Mutu sub perna si acum e tzigan. Plus ca pana acum v-a placut ca ati avut mana ieftina de lucru, dar cand apar prblemele ii impuscati pe toti. HALAL NATIUNE EUROPEANA !
Romanii la randul lor, acum ar trebui sa nu se mai duca acolo. Cred ca Europa ne ofera acum si alte sanse de castig bune. Cred ca si Bulgaria, in zonele de turism vor oferi salarii frumoase si apar si alte oportunitati… insa probabil viitoru nu ne va putea oferi un astfel de tablou (DEBARCAREA ROMANILOR DIN ITALIA IN ROMANIA), pentru ca unii din conationalii nostri sunt aici prizonieri ai unor conditii economice, care ii fac sa devina imigrantzi, PACAT !!!
Interesanta si miscarea parlamentului care crede ca ii va mai taia din electorat lui Vadim si l-au pus sef peste comisia care s-a dus sa se intalneasca cu italienii. Ei bine tontzilor care au crezut asta, ii anunt ca Vadim e un mare jmecher si s-ar putea sa castige ceva capital electoral. Stiti cu totii, ca acest mic comunist stie sa fie si sarpe bland. De aia nu ma incredere deloc in PRM, pentru ca e plin de astfel de „exponate”.
Si la final ia uite cine iese la inaintare SPER (Stop Prejudecatilor despre Etnia Rroma)

Ba inteligentzii pamantului, nu sunt prejudecati. Furtul capacelor mele. furtul de 2 ori a actelor si sutirea unui casetofon din masina sunt realitati. Vrei sa scapam de aceste prejudecati ? Ai grija ca macar 60 % dintre ei sa fie buni platitori de impozite, sa fie oameni in functii cheie din aparatul administrativ, poate chiar lumini stralucitoare in anumite domenii si dupa aia sa-mi ceri sa nu ii mai discriminez pe ai 5 % care sunt asa. Imi pare rau aceasta mica parte care se simte discriminata, sa puna nene osu la treaba si sa ii faca oameni de omenie. Iar guvenul sa nu mai consume bani pe astfel de cacturi de campanii si sa le ofere conditii unui sat intreg de tigani si sa le puna in acelasi timp si conditii usturatoare. Exemplu: Ti-am facut conditii si ai distrus scoala, amenda serioasa, pe care daca nu o ai cu ce plati sa se transforme in zile de puscarie. Sunt prea multi infractori ? Pai mai statule. Atuncimai fac pucarii. Imi pare rau nu vreau sa le ofer a mia oara clementa, doar pentru ca nu e loc in pucarii. Celor care nu sunt astfel le ofer toata stima mea. Si stiti prea bine ca iubesc cultura tiganesca ! Dar nu suport VIERMII.
LA GUNOI CU EI !!!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*