telefonul samsung

Telefonul – Ochiul „care vede TOT”!

Acum un an citeam pe blogul celor de la F64 despre cum sa faci poze corecte cu telefonul. Sigur ca mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta. De ce? Pentru ca mi se pareau si inca mi se par prea multi pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a indeplini toate cerintele. Si parca se pierde esenta a ceea ce cred eu despre momentul respectiv.

Telefonul… ajutor de nadejde!

Insa azi am descoperit ca esenta este doar in capul meu. Insa pentru a nu fi descurajat, am zis sa adopt politica pasilor mici. Si sa imi fac un decalog al sfaturilor lasate de Horia in acest film si care se potrivescla telefonul meu, adica un Lenovo Vibe C (putine ce-i drept, dar bune):

Si voi mai face ceva. Imi voi instala si eu SNAPSEED pentru ca m-a cucerit povestea si caracteristicile expuse de Horia acolo. Si dupa ce ma voi juca pe el, sper sa a prinda „joaca” si sa imi creasca apetitul pentru lucru pe poze sau pe video si sa imi creez motivatia de a evolua in acest sens.

„Wish me luck!” si vom vedea daca ceea ce va voi servi pe mediile de socializare sau pe blog vor niste „prajituri gustoase” din punct de vedere vizual!

Andrei
KIP IN TACI

atelefonul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*