Te mananca in c*r la TV? Te scarpini cu carbid!

Sal’tare
Din dorinta de a parea speciali unii se pisa pe orice. Sigur ca LIBERTATEA si DEMOCRATIA iti ofera acest drept. Doar ca „legea bunului simt” cred ca ar trebui sa ne faca pe unii dintre noi sa ne cenzuram. Pe cine sunt suparat? Pe acest bou numit RADU BANCIU si pe vorbele lui:
Simona Halep: O țărăncuță!
Sigur ca pe de o parte omul a facut-o tocmai ca sa fie bagat in seama. Si probabil eu sunt „una din victime”. Doar ca as vrea ca toti sa il bagam acum in seama, Sa fie probabil cea mai vizualizata stire de saptamana aceasta. Insa in acelasi timp mi-as dori sa fie si „cantecul sau de lebada”. Pentru ca BUNUL SIMT ar trebui sa ii spuna acestui „paduche media” sa se duca la culcare sau la matura. Nu poti sa te pisi pe munca unui om in acest hal. Banciu somn usor si sper sa fie ultima oara cand iti rostesc numele. Esti doar un roman nesimtit, nimic mai mult!
P.S. Si daca tot vroiai sa faci (sa zicem!) un spirit de gluma, uite mai nea Radule, puteai sa spui ca Simona nu a castigat trofeul, pentru ca nu ar fi putut sa dea atat de bine la poza cu Turnul pe fundal.

Andrei
KIP IN TACI

Surse imagini – Radubanciu.ro & Daily Mail

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*