Tatic „cadorisit” de Paste de Matei – Jurnal de tatic ep. 59

Sal’tare
Saptamana patimilor, a fost anul asta la mine chiar una cu PATIMI

  • Luni, Matei a facut ceva febra si pentru ca mamica lui e gata, gata sa-i nasca un fratior, mi-am luat concediu toata saptamana si am stat cu MANDRUL fecioras. Primele zile au fost criminale, pentru ca avea o tuse groaznica si nu dormeam mai mult de 3-4 ore pe noapte nici eu si nici el. Ziua era si mai greu, pentru ca nasucul curgea ca robinetul deschis si nu ii puteam intra in voie cu nimic.
  • De joi insa, dupa 3 zile de tratament cu antibiotice, treaba s-a linistit. Insa daca tot eram in apropierea sarbatorilor pascale, Mateitza a zis sa imi faca si mie un cadou. Asa ca mi-a dat GRIPA. Si de joi iata-l pe tasu’ trecut pe Ampicilina si comprese, plus un pic de „tras pe oase” de olteancuntza mea cea draga (Livia). Si sa vezi ce frumos a fost sa ii vezi pe toti bagand fripturi, salate, alcoale… si tu stai pe medicamente si iaurt, ca altceva nu vroia corpul meu sa primeasca. Sigur ca pe de alta parte, Matei parca facea misto de mine. Ma apostrofa ca nu ma pot tine dupa el, la joaca in week-end, in conditiile in care el era acum fresh si dornic sa rastoarne lumea cu susul in jos.
  • La momentul la care va scriu aceste cuvinte (a doua zi de Paste, 22.00), sunt si eu deja mai bine si rad de toate aceasta SAPTAMANA NEBUNA. Era sa uit. Febra lui (am tras noi concluzia sambata) nu a fost datorata doar racelii, ci si aparitiei a doi canini, care de obicei se lasa cu asemenea „reactii”.

Cam atat de pe frontul de tatic. In rest asteptam in foarte putin timp sa apara si FRATIORUL. Va anunt, asa cum am facut-o si la Matei, pe blog, pe Facebook si pe Twitter!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*