dragoste joaca

Tableta, parintii… si vremurile!

Sal’tare
Auzi ma ce tot butonezi acolo? e intrebarea pe care o auzeam cel mai des din clasa a 9-a (de cand mi-au luat ai mei calculator) si pana acum cel mai des. Atunci le spuneam imi iau mailul. Si glumele din casa pe vremea aceea erau de genul:
Da-i si lui Andrei un mail sa vina la masa. sau in vremurile super bune ale messengerului „Da-i un BUZZ sa duca si el gunoiul”
Si mai nou, dupa ultimele alegeri si dupa repetarea la infinit a numelui Facebook, dupa ce le spun ceva nou (mai ales daca e contrar convingerilor lor) ma intreaba zambind:

Si p’asta de unde o stii? Tot de pe Facebook?

Nu am cum sa nu zambesc cu ei, pentru ca imi este din ce in ce mai clar ca la fel voi ajunge si eu cand baietii mei vor fi maturi si noi batrani.
De fapt cred ca viitorul e deja venit. De ce spun asta? Pai Matei mai nou a facut o pasiune pentru tablete. Si pentru a ma convinge sa ii iau una, a inceput sa isi construiasca una din piese lego si ma invita sa ne prefacem ca ne uitam la poze pe noua lui tableta sau ca ne jucam Angry Birds. Asa ca fie ca vreau sau fie ca nu vreau, l-am sunat pe Mosu’ si i-am facut o mica „sugestie” si s-ar parea o sa se intample „o mica minune”!
Si daca vreti sa ii si vedeti pe parintii mei (pentru cei care nu i-au vazut deja pe Facebook), iata-i mai jos zambitori si bonomi, asa cum le sta bine oricaror bunicuti cu nepotei pe langa casa!
Cam atat. Urmeaza si alte articole in acest stil „cald” de Craciun. Asa ca nu plecati departe!
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*