Ce criterii ar trebui să îndeplinească tabla fălțuită

Specialiștii din domeniul producției de acoperișuri si tablă fălțuită recomandă ca atunci când dorim să montăm un sistem de învelitoare, să alegem cât mai bine materia primă, informându-ne totodată despre avantajele pe care le poate avea montajul respectiv. De asemenea, este important să luăm în considerare anumiți factori care pot influența calitatea lucrării.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le poate avea un montaj eficient din tablă fălțuită

 • Să fie flexibil. Un avantaj care îl prezintă panourile de acoperiș confecționate dintr-un astfel de material constă în versatilitate – poate fi utilizat atât pentru construcțiile de tip tradițional, cât și pentru modernizarea unor clădiri. De asemenea, tabla fălțuită este o soluție inovatoare care se potrivește oricărui tip de lucrare, fie că vorbim despre restaurarea unei clădiri, fie că vorbim despre construcția unui imobil nou.
 • Să aibă un aspect design unic. Un montaj din tablă fălțuită permite învelirea clădirilor atipice, așadar, materia primă utilizată poate fi ideală pentru orice tip de arhitectură – clădiri de birouri sau centre comerciale.
 • Să pună în valoare celelalte particularități arhitecturale ale clădirii. De asemenea, este important ca aspectul clădirii să fie unul estetic și să se armonizeze perfect cu celelalte elemente.
 • Să prezintă siguranță și confort. Două atribute extrem de esențiale care relevă calitatea materiei prime utilizate sunt siguranța și confortul. Una dintre cele mai importante elemente ale unei construcții este acoperișul, fără îndoială. Acesta trebuie să fie rezistent la intemperii și să nu permită infiltrațiile.
 • Să fie etanș. De regulă, tabla fălțuită prezintă un grad de etanșeizare mult mai ridicat decât țigla metalică și de aceea specialiștii în domeniu recomandă, mai degrabă, optarea pentru un astfel de acoperiș.
 • Să prezinte garanție. Această industrie a evoluat foarte mult, mai ales în ultimii ani, iar producătorii fabrică produse la standarde înalte pe care le optimizează în conformitate cu cerințele pieței. De altfel, calitatea primează, iar când vine vorba de siguranța acoperișului dumneavoastră, întotdeauna ar trebui să vă asigurați că sistemul ales oferă garanții. Astfel că, în cazul unui montaj din tablă fălțuită durata medie de exploatare este de 50 de ani, garanția anti coroziune este de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani.

Fără îndoială că una dintre piesele cele mai importante care desăvârșește creația unui arhitect care îi pune în valoare aptitudinile și talentul este acoperișul. Așadar, atunci când doriți să vă renovați locuința sau să construiți o casă nouă, trebuie să vă orientați către alegerea unor materiale de cea mai bună calitate pentru a obține rezultatele dorite.

De asemenea, specialiștii recomandă ca în procesul de selecție să alegeți un produs premium care să aibă atribute calitative. Tabla fălțuită este un material care se recomandă în special în construcțiile cu pante lungi.

Ce specificații și detalii tehnice poate avea tabla fălțuită

 • acoperirea GreenCoat PLX Pro BT 36µm;
 • grundul 10µm în culoarea vopselei;
 • gama de culori în care se poate găsi tabla fălțuită este variată;
 • raza minimă de îndoire este 1,5 x grosimea tablei;
 • temperatura minimă de montare este de -15°C;
 • durabilitate crescută;
 • masa stratului de zinc este de 350g/m².

tabla faltuita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*