Superba „parada de fortza”, intre OM si TEAMA SA!!!

Sal’tare
Va spuneam si alta, fie aici sau fie pe MaiBun.Ro, despre escalada & alpinism. Astazi nu ma sa va mai impui capul cu motive pentru care sa practicati acest frumos sport, ci va invit sa vedeti pe viu, cam cum sta treaba intr-un concurs organizat. CE CONCURS?

  • Finala Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata, care se va tine la Busteni. Adica pe o structura artificiala, langa partia Kalinderu (pe care o puteti vedea si vara acolo; ca o chestie ciudata, facuta din lemne si metal, pentru cei care nu sunteti famliarizati cu acest sport), niste oameni cu experientza, in persoana celor de la Clubul Alpin Roman, vor pune gheata si vor crea trasee. Iar in weekendul 5 – 8 februarie vom vedea concursul propriu zis. Credeti-ma ca va fi intr-adevar un concurs special pentru ca participa concurenti din 16 tari si organizatorii au din acest an o Instalatia de refrigerare ce va fi pusa pe structura. Dupa cum spun cei de la C.A.R.

    Este o premiera mondiala. Ea a fost proiectata si construita in Canada, special pentru Busteni. Unicitatea ei va da concursurilor romanesti o pondere internationala crescuta si va constitui o noua dovada a seriozitatii si pasiunii cu care organizatorii acestor evenimente: Clubul Alpin Roman, Primaria si Consortiul Busteni si UIAA – Federatia Internationala a Asociatiilor de Alpinism, forul mondial care guverneazase aceste competitii, ocupandu-se in mod constant de dezvoltarea imaginii acestor evenimente de importanta deosebita atat pentru alpinismul mondial cat si pentru cel romanesc.

  • Mai multedetalii puteti gasi pe site-ul competitiei: IWC Busteni 2009

P.S. Nu pot incheia articolul, fara sa va arat un filmulet de la editia din 2008!

Andrei.. 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*