Suntem PROSTI sau doar LENESI?

Sal’tare
S-au intamplat multe in ultimul timp si am ales sa tac, sa imi inghit cuvintele si sa rumeg precum vaca, tot ce se arunca prin on-line sau prin presa. Si dupa aceea sa inteleg DE CE si mai ales CUM. Stati calmi, ca n-am descoperit NIMIC REVOLUTIONAR. Doar ce stiam deja, mi s-a reconfirmat a 1000-a oara.
Am uitat cu totii sa fim ALTRUISTI si nu mai intelegem ca IUBIREA insemna SACRIFICIU. Si cand spun „sacrificiu” nu ma refer la MOARTE sau SUFERINTA EXTREMA, ci doar la retinere, respect si renuntare. La oferitul unui loc, la o mana intinsa unuia care era gata, gata sa cada, la un zambet oferit unui om trist, la ridicare unui gunoi de jos, la ajutat o domna sa urce un carucior in autobuz, la oferit prioritate unui om sau a unui vehicul, desi nu avea dreptul. Dar NU. Noi preferam SA URLAM, SA INFIERAM, sa alegem solutiile extreme… ca stim noi de la parinti, ca astea dau rezultate.
Cacat impanat! Cum nu au dat rezultate de la CRUCIADE si pana acum, nu vor da rezultate nici de acum inainte. Insa nu le alegem, nu pentru ca noi credem intr-adevar in ele, ci pentru ca suntem lenesi. Sa fii ALTRUIST si DRAGUT, implica mult mai multa responsabilitate si energie, decat sa dai cu pumnul in masa. Iar noi suntem oameni SECOLULUI CONFORT, nu ai SECOLULUI „IUBIRE si RESPECT”!
Somn usor natiune. Dar sa nu te plagi peste 20 de ani, ca te scuipa copiii sau ca te-au uitat rudele intr-un azil. Tot ce faci azi, vei plati atunci. Si probabil vei canta si tu ca Bitza…

Andrei
KIP IN TACI
Sursa imaginii – Funny and …

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*