Sunt numai miere

Sal’tare. Adica sunt in „sapta-luna” de miere pe undeva pe la Baile Herculane si sper sa revin in forta cu tot ce am vazut aici si cu tot ce nu mi-a placut. Nu zic ca sunt un scartzar si jumatate si ca am doar lucruri naspa de spus despre aceste locuri, insa sunt cateva.

Pe de alta parta mai e si parerea de rau ca locul are un potential imens si e folosit la capacitate redusa. Nu mai zic de faptul ca am vazut aici infrastructura perfecta, care cica ar avea vreo 25 de ani de cand e facuta si nu a avut parte de prea multe schimbari sau imbunatatiri.

Ma mai mir si de bunatatea si sufletul mare al banatenilor, desi se spune de ei ca sunt oameni mandri si incapatanati. Gata va las si mai revin eu!

Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. Herculane are o mare problema….nu mai are copii. Ei trebuie sa se reintoarca acasa si sa recladeasca din temelii statiunea care a fost odata.
    Un cantec vechi zice asa:”Casa parinteasca nu se vinde”…daca extrapolam acest vers vom gasi si solutia reinvierii turismului. Turimul nu se face cu bani se face cu suflet.

  2. Casa de piatra si tot ce va doriti 🙂
    Dezmat total in sapta-luna de miere, fara telefoane care suna si oameni care te enerveaza pe la munca 🙂

  3. @Fanele – daca vorbim din punct de vedere al lipirii de dorintele clientului, nu zic ca nu ai dreptate, ca cica turismul are nevoie de suflet ca sa se lipeasca de clienti!
    @Doina – ai avut dreptate! Chiar asa o fo! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*