Sunt eu CURVA lor sau ei CURVELE mele?!?

Sal’tare
Acum vreo cateva zile, stand cu baietii la o bere ne-am dat seama ca sunt 7-8 ani de cand gasca noastra bem doar URSUS cand ne intalnim. Si ne-am pus problema?

Ba o facem doar pentru ca ne-am obisnuit cu aceasta bere sau e altceva?

Asa ca am cautat prin memorie sa vedem daca vreunii dintre noi am mai incercat si altceva. Evident ca fiecare dintre noi si-a adus aminte si de Guinness si de Stella si de Heineken. Si totusi, parca gustul ala un pic aspru al „ursului”, nu l-am gasit nicaieri. Si nu a durat mult (recunosc, de vina a fost si nea Bachus, care a venit odata cu berile), pana cand ne-a cazut fisa:

BA DECI NOI SUNTEM FIDELI UNEI SINGURE CURVE… BEREA URSUS! – :)))))

Acum unul dintre noi si-a amintit de acel ABONAMENT LA CURVE, pe care cu totii l-am primit cel putin odata pe e-mail ca si subect de FUN. Si ne-am intrebat – OARE DE CE FRATE?. Daca tot esti insurat si esti hotarat sa fii cu o singura femeie, daca tot stai la un job de 8-10 ani si nu prea dai semne ca vrei sa ti-l schimbi in viitorul apropiat, macar la curvele sa le schimbi cand ajungi pe la bordel.
Si berile curgeau… si nebunia noastra crestea:

AUZI MA DA DACA EU DE 12 ANI MA SPAL CU ACEEASI MARCA DE PASTA DE DINTI, INSEAMNA TOT ASA?

Evident ca s-a auzit un HA, HA, HA general… si glumele de santier de genul – „DA’ CE PASARICA, TI-A RAMAS UN GUST AMAR IN GURA!” – au fost primul lucru care s-a auzit. Si totusi eu recunosc, ca sunt sclavul PARODONTAX-ului de vreo 2-3 ani incoace (aveti liber si voi la glume de santier, ca tema e tare generoasa :))))) ).
Dupa hahaieli s-a mai trezit unul:

Auzi ma, da’ daca eu nu am chef sa scap Kadett-ul lu’ tata din ’86, se cheama ca sunt eu „fata lui de companie”, ca sunt pasionat de „ruginituri” sau sunt un simplu masochist caruia ii place sa stea mai mult pe sub masina, decat in masina?!?

Si raspunsul a venit rapid:

Cand dragostea e mare, nici sexul nu mai conteaza! 😀

Cam atat despre pasiuni, dependente, obiceiuri si alte asemenea. Pe la voi cum sunt treburile astea?
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*