Sunt biciclist si imi place asa

Sal’tare. Asta parea sa spuna Adi Cristea in acest articol: https://cristealizari.com/?p=847. Si recunosc ca imi place ideea prin care Cicloteque se face cunoscuta. E un nou fel de a promova, un pic mai cald. Nu mai e acel tip de reclama care intra peste tine ca buldozerul in daramaturi. Plus ca „miroase” foarte tare a cercetare.

ADICA? Adica oamenii aia s-au gandit inaite pe termen lung la o campanie de promovare si acesta nu e decat inceputul.

O FI OARE IDEEA CU BICICLETELE UNA DE VIITOR? Daca ar fi sa ma iau dupa reactiile romanasilor de langa mine si la scarba cu care ii tarteaza pe biciclisti in general v-as putea spune din start ca nu cred. Insa cum sunt optimist de fel inca mai cred ca si la noi se mai pot schimba mentalitati si ca cine stie poate oamenii vor fi mai interesati de sanatatea lor si de de libertatea de miscare a nostra a tuturor.

Nu de alta, dar cred ca daca in fiecare zi un sofer ar renunta la o masina ca mijloc de locomotie, cred ca intr-un an si jumatate altu’ ar fi traficul in Bucuresti. Sigur ca nu vorbesc de cei care au intr-adevar nevoie de masina sau de cei care n pot merge din diverse motive medicale pe un vehicul cu doua roti. Insa mai sunt o gramada de oameni care ar putea sa o faca, dar nu o fac din comoditate.

Plus ca mersul pe doua roti ar aduce un pic de calitate si aerului pe care il respiram. Insa ce sa ii ceri romanasului cae si-a luat masina in leasing ca sa il vada toata strada ce bengs e el. Si ca sa se observe ca trece el mai da si maneaua la maxim, tine si aerul conditionat dat drumul si geamul deschis! Sper totusi ca poate copiii lui vor vedea mai multe si li se va face rusine de acst tip de comportament. WE WILL SEE!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

 1. foarte bine ca esti biciclist…si ca vei mai fi(sper sa iti gasesti bicicleta visurilor tale…visurile corespunzatoare cu banii pe care ii ai–eu am gasito- cu totul intamplator
  acum vreo 2 saptamani)
  ai uitat sa precizezi de claxonatul (ala pentru care abuzul e interzis ), sau atentie biciclisti numai buni de dat peste ei…etc.
  si eu sper sa se schimbe ceva in privinta asta; si drept sa iti spun, de cand fac aproape zilnic drumul colentina-piata gorjului pe bicicleta incep sa descopar ca sunt din ce in ce mai multi biciclisti prin oras, si chiar sa nu ii uit pe scuteristi/motociclisti; doar oricum un scuter/motocicleta mult mai mici decat o masina, si mult mai putin poluante
  incepem sa ne civilizam (dupa cum se stie, cu cat e lumea mai civilizata-pentru Europa, cel putin- cu atat mai multe vehicule cu 2 roti gasesti in orase)

 2. Ohoo ionuca dar bagi ceva fata draga din Colentina pana la Gorjului! Ce sa zic sper ca „virusul” asta sa fie o „boala de lunga durata” si sa nu ai nici un eveniment!
  P.S. Sper si eu ca perioada imediat urmatoare sa ne ofere o mica schimbare de mentalitate si optica in privinta bicicletelor si in privinta biciclistilor! 😉

Comentariile sunt închise.