Suferim… dar nu stim DE CE!

Insa cred ca cel mai mult suferim de INCOMPETENTA.
Si am sa va spun si povestea acestei suparari maxime.

Clinica de pediatrie si m-am dus cu Matei sa ii fac niste investigatii, pentru o operatie simpla de polipi. Lunea trecuta am fost cu analizele facute acumo saptamana si ceva. Am intrat la asistenta, i-am aratat analizele si mi-a spus ca ma programeaza pentru „citirea” analizelor. Si desi s-a uitat pe analize nu s-a sinchisit sa puna o intrebare doctorului.

M-a chemat impreuna cu Matei. Programare facut la ora 18, bon numarul x. Eu ca un om corect m-am grabit sa ajung. La 17.58 eram la usa increzator in fortele mele proprii. In cabinet trebuia sa intre bonul 7. Evident ca mi s-a parut un pic naspa. Sunt comnvins ca si acelui bon 7 i se daduse si o ora. Dar trec peste asta.

Minutele treceau si nsite unii tot intrau si „rezolvau” diverse treburi. Trec si peste asta, ca probabil si eu voi avea alta data treburi care pot dura 30 de secunde si va fi normal sa intru si sa le rezolv. Doar ca unii cu treburi scurte stau la palavre si cate o ora. Ca na, atat ii duce capul pe dpctot si asistenta. Dar sa zicem ca am trecut si peste asta.

Orele trec (mai precis 3 si jumatate) si ajungem si noi sa intram. SURPRIZA MAXIMA. Nu era nevoie sa chinui copilul sa stea atatea ore in fata unui cabinet de oameni prosti. Era de ajuns sa ma chinui eu. Dar asa e cand nu te duce capul.
Sper ca viitorul sa imi aduca posibilitatea de a-mi face un abonament la o clinica privata. M-am saturat de nesimtirea STATULUI atunci cand vine vorba de servicii medicale.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – TOTB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*