Stupiditaty TV … ACASA.TV – Poves(h)tiri de noapte !

Sal’tare
Dupa ce au adus-o pe foca aia de Nikita, au adus-o si pe femeia fatala, femeia PORNO:
Alina Plugaru – Profesoara de SEX !
E adevarat ca e veche faza, dar io acu am aflat-o !
Dar trecand peste vechimea stirii, imi pun o problema de principiu: „Frate, TV-ul chiar vrea sa dispara din peisajul mass-mediei romanesti ? Astia de la televiziuni nu se uita la fratele mai mic, INTERNETUL, care creste in calitate odata cu cresterea in audiente ?
Si nu vorbesc aici, doar de bloguri. Vorbesc de pagini in general care au inceput sa arate din ce in ce mai bine. Ei bine NU ! Acasa TV, cu CLICK.RO sau alte „soft-porn-pagini” de genul asta, se complac in starea de murdarie existentiala a unei cocine porcine, unde lumea vine si se uita ca la circ !
HEI VOI NEATENTI LA REALITATI, LUMEA SE VA SATURA SI DE CIRC… DACA NU CUMVA AU INCEPUT DEJA !
Sigur ca imi pun o alta problema… poate treaba a fost pusa la cale cu plata, pentru cel care „a jucat” penibilul rol, ca de obicei, pentru 2-3 sute de euroi, cum se obisnuieste, dupa cum bine am tot auzit cu totii ca se dau si la TRADATI IN DRAGOSTE, DIN DRAGOSTE, TEST DE FIDELITATE si toate celelalte penibilitati de emisiuni dea cest gen… Dar totusi cred ca si penibilul are limitele lui ! ZICETI VOI CA NU AM SI EU DREPTATE ?!?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. pai man, io zic ca e bine. iti dai seama ce nebunii or sa faca gospodinele cand se vor intoarce barbatzii lor de pe santier ? Target-ul este atins :d/ Daca ai observat a fost data emisiunea fix inaintea coborarii ciobanilor de pe munte…:-\”

  2. @cristi – da ma, ai dreptate. mama ei de transhumantza… 😀
    *fanele – laso ba pe Pliugaru, mai treci la treaba pe aici, ca nu te-am facut dejeaba partener de bloaga !
    😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*