Steaua – Rapid, un moment pe care il astept de mult timp

Sal’tare. Daca vorba lu catalin Tolontan „Rau a ajuns fotbalul romanesc, daca a inceput sa il scarbeasca si pe Gigi Becali!” Evident ca din fiecare „panarama” de genul asta apare si cate un demisionar, el saracu’ e Rednic. Acu cata vina are el, prea putin intereseaza in general.

De ce zic ca astept de mult timp acest moment?

Pentru ca ulrlu de mult timp ca nu putem sa mai acceptam ca fotbalul nostru sa nu aibe la jocurile ei si copii sau oameni pasnici, scrabiti de violentza. Cu cat sunt mai putini si in viitorul fobalului vom gasi mai putini. Si ma multumesc ca am fost inteligent si m-am lasat corupt acum 2 si 3 ani la meciurile Rapidului si ale Stelei in UEFA.

Ce sa zic sper ca dupa momentul asta sa apara si camerele ale de luat vederi cu care se tot lauada ca vor aparea si sper ca peste vreo 4-5 ani cand voi avea si un copil sa nu imi fie frica sa il duc sa vada si el spectacolul superb al tribunelor. Si nu vorbesc mai mult pentru ca nu sunt un fanatic al fotbalului, insa cred ca si eu contez in ecuatia asta a spectacolului fotbalistic.

Si ca sa ne amintim ca se poate juca si altfel fotbal uite un filmulet vechi – Universitatea Craiova – Steaua 2-1 (1984)

Andrei
KIP IN TACI

10 comentarii publicate

 1. Venisem la birou, pornita sa scriu despre acest subiect. Eu, femeie, putin microbista, nu atat de tare incat sa merg pe stadioane, suficient de tare incat sa-mi dea lacrimile la meciurile internationale, deci romani cu staini…fie diverse cluburi cu straini, fie nationala cu straini…am ajuns sa vad penibilul din fotbal…E penibil!
  Replica domnului Catalin Tolontan e foarte tare, eu as vrea insa sa-l scarbeasca atat de tare fotbalul pe domnul Becali, incat sa ne lase…:|
  Stiu, mi-ai mai spus: „Trezeste-te!” ;))

 2. Ma intreb care va fi totusi DEZNODAMANTUL trebii asteia. Sper sa se puna in sfarsit camere de luat vederi pe stadioane, sa se dea bilete doar „cu buletinu'” si sa le dea casti de motociclisti arbitrilor!
  😉

 3. Apoi si in Anglia exista rivalitati mari intre cluburi, uneori iese cu bataie, si zic asta nu pentru ca sa justific astfel de manifestari, ci ca sa intaresc ideea ca atunci cand iesim din sferele ratiunii se poate ajunge la chestii foarte nasoale.
  Nu cred ca suporterii sunt chiar asa de idioti dupa cum vor sa para, ar fi mai indicat sa se tempereze spiritele si prin intermediul mass-mediei, dar se pare ca trusturile media sunt consumatori avizi de vrajba si scandaluri ieftine!
  papuravoda’s last blog post..eVanghelie risipita!

 4. Gigi – genu tipicar/smecheras de cartier, descurcaret, are idee de fotbal da nu cat trebuie, ofticant pt anumite persoane 😉 – apreciez ca a stiut sa profite de moment si a ajuns unde a ajuns
  Copos – sa zicem ca e genu afacerist in rest cam ofticos, calic, avar, zgarcit si nu stie nimic de fotbal
  Eu ii vad ca soarecele si pisica singura diferenta e ca Copos ii cam cade in plasa, sa fie oare si faptu ca are niste miliarde Gigelus? (eu cred ca f mult 🙂 )
  In rest despre meci ce sa zic, trebuia sa o faca si pe asta suporteri, dupa cum spunea si @racutza le cam trebuie educatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*