stand up comedy

Patricia Nedelea – Pentru cam NENOROC si Pentru ca, STAND UP

Aseara in timp ce copiii alergau prin casa si tot spuneau ca vor DESENE, in zappingul clasic printre canalele TV, am dat de momentul Patricia Nedelea la iUmor.
Si pana la momentul 0:50 simteam ca o cunosc de undeva…

Si dupa ce momentul s-a terminat, internautul din mine nu a rezistat sa nu dea SEARCH pe Google si mi-am adus aminte de unde o cunosteam. Era fata aceea care in 2005 rupea scena de Stand Up a Clujului in serile HBO!

La vremea aceea am tot impartit acest filmulet si cele trei de mai jos, in speranta ca… dar mai intai sa le vedem si vorbim dupa aceea!


De atunci si pana acum Internautul dedicat din mine asculta din nou acele Seri si ii cauta pe fiecare din acei frumosi in fiecare an. Eram multumit ca din toti acei „frumosi nebuni”, il puteam vedea mai des pe Cucu si ceilalti Epici pe canalul dedicat de pe YouTube.

Si totusi iUmor sa fie rampa de lansare penttru fostele Stele? Nu stiu ce sa zic? Tot aseara a fost si Bobi Dumitras de la Fara Zahar

Partea trista

si REVENIREA… cu un stand up bun de tot!


Mi-ar placea ca STAND UP ul sa aibe si alte locatii de exprimare FRIENDLY in afara de nebunia aia de emisiune de la Comedy Central numita Show de Seara. De ce? Pentru ca e maniera cea mai la indemana pentru orice non-actor sa isi gaseasca „vocatia” si sa lucreze pentru dezvoltarea ei (mai ales ca acum e plin de OPEN MIC-uri peste tot)!

Sau poate am eu prea multa incredere in fenomenul Stand Up de la noi?

E posibil… ca doar sunt abonat fidel al postarile celor de la Intre Show-uri, Ceva Marunt si Epic.
Hai sa vedem ce ziceti si voi… nu fiti sfiosi!

P.S. Ba cat e de placuta REINTALNIREA cu nebunii astia de la Fara Zahar pe care i-am tot vazut in trecut pe la diverse festivaluri – AUDITIE PLACUTA – http://www.farazahar.com

Andrei
KIP IN TACI

stand up comedy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*