Stanca fara alpinisti si soselele adrenalitice!

noii sali de escalada de pe strada Baicului a celor de la VERTICAL SPIRIT. Cei care se ocupa de sala sunt antrenorii cu care eu am inceput escalada. Si aceasta sala este singura din RO pe care pot organiza competitii internationale. Ei bine stirea mi-a adus aminte de 2 locatii interesante. Una ar fi „stanca rosie” din Australia Ayers Rock sau Uluru (asa cum o numesc aborigenii). Ei bine intotdeauna (dupa ce m-am apucat de escalada) m-am gandit cu drag la ea. Ei bine iata ca exista respect fata de anumite locuri. Si uite ca acolo nu se poate escalada! Si la final, pentru ca poate nu toti avem putere si chef de un asemenea sport. Asa ca pentru o portie de adrenalina putem incerca atunci cand ajungem prin tarile de mai jos, aceste soselele adrenalitice – MOST DANGEROUS ROAD IN THE WORLD. Andrei KIP IN TACI]]>

2 comentarii publicate

  1. Hei…te asteptam acolo…:)…macar in vizita…si nu am uitat amenintarea ca din toamna te intorci al sala…vezi ca vine iarna…ai vazut…am fost vedeta :))

  2. Da stiu ca te-am amenintat, insa gaza aia mica de acasa ne suge toata energie. Asa ca daca vin la sala cred ca ma bag in spatele pannoului sa trag un somn scurt!
    P.S. Am vazut ca ai fost vedeta ma! Poate iti dau astia emisiune la Antena! 😀

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*