Invitații trebuie să sosească și mâncarea nu ți-a ieșit așa cum ți-ai fi dorit? Speed Pizza poate salva situația

Orice petrecere este un motiv de bucurie și de relaxare pentru invitați. Nu același lucru se poate spune și despre gazdă, care trebuie să se ocupe de pregătirea meniului și de aranjarea locuinţei pentru primirea invitaţilor. Pentru că e destulă lume care va veni la petrecere îți pregătești un meniu mai sofisticat, iei toate ingredientele și de dimineața te apuci de treabă.

Însă, nu toată lumea e bucătar chef așa că, rând pe rând, preparatele cu care voiai să te lauzi nu prea îți ies. Și, peste toate, mai ai de rezolvat și niște probleme pentru locul de muncă ce nu mai pot fi amânate.

În doar câteva ore sosesc invitații și pe masă nu e nimic, în bucătărie e dezastru. Ce poți face în această situație? Prea multe nu ai de făcut. Ori te apuci și găteşti ceva simplu, deși nu prea mai ai timp de gătit, ori mergi în oraș la un restaurant cu tot cu prieteni, dar acest lucru presupune să dispui de un buget mare. Dacă nici restaurantul și nici gătitul nu reprezintă soluția potrivită pentru tine, mai rămâne o variantă: comanzi câteva pizza și ai rezolvat problema.

Speed Pizza e asul din mânecă pe care-l poți folosi în situații de urgență

Pizza mănâncă toată lumea, e ușor să faci curățenie după, nu mai speli farfurii și oale, nu mai e miros în toată casa. O simplă comandă te ajută să ai mai mult timp pentru tine în ziua respectivă, să te ocupi de decoraţiuni și de pregătirea unor jocuri funny pentru prieteni. În funcție de ce preferă fiecare poți să cumperi pizza vegetariană sau cu carne, ingredientele sunt de cea mai bună calitate și, cu siguranță, vei face impresie bună cu produsele de la firmele care permit o comandă pizza la domiciliu.

Serviciile de pizza delivery sunt prompte, sunt rapide, iar de la Speed Pizza ajunge caldă de fiecare dată, o poți servi prietenilor aburindă pentru un gust deosebit și o reală plăcere în momentul degustării. Apelând la firmele care se ocupă de livrări pizza și au servicii de pizza delivery excelente vei putea impresiona invitații cu cele mai noi produse din ofertă, fiecare felie mâncată îi va încânta pe prieteni și le va permite să experimenteze gusturi interesante.

Pe lângă faptul că ai livrări pizza oricând dorești, Speed Pizza care se ocupă de producerea și trimiterea produselor din această categorie oferă și cele mai bune tipuri de sosuri și salate care merg de minune cu orice pizza bună.

La Speed Pizza ai servicii de calitate, produse cu un gust bun și livrări rapide

De la Speed Pizza se poate comanda la orice oră din intervalul 10-23, de luni până duminică, o pizza delicioasă din oferta completă disponibilă pe site. Livrarea este rapidă, iar pizza se poate comanda și din aplicația pentru mobil, unde se primesc bani la fiecare comandă ce vor putea fi folosiți ca discount la alte comenzi din viitor.

Direct din aplicație se poate plăti și cu un card bancar, toate comenzile sunt livrate imediat, pizza se face doar la comandă și folosind cele mai bune ingrediente, proaspete și delicioase. Pizza este de tip italian, are blat subţire, pufos și crocant, poate avea dimensiuni variate, 24 cm, 30 cm sau 40 cm, este și cu carne, și fără, doar cu legume, pentru cine prefera meniul vegetarian.

Alături de Speed Pizza puteți mânca și preparate și salate foarte bune, paste, se poate comanda și un desert, dar și diverse băuturi. Informații suplimentare legate de produse și de comenzi se pot obţine telefonic sau via Chat online, unde veți găsi mereu specialişti cu experiență pentru detalii cât mai relevante despre ceea ce doriți să comandați rapid din aplicație sau telefonic, fie de pe site.

speed pizza

Sursa imaginii – PortalManagement.RO – Speed Pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*